Dimarts, 23 de juliol de 2024

La Pobla de Segur retrà un homenatge a Carles Puyol "quan ell vulgui"

Tant l'alcalde, Lluís Bellera, com el president del CF Pobla, Ramon Vila, han expressat la seva intenció d'homenatjar el jugador pallarès

Pallars Digital 6 de març de 2014 a les 08:49
La localitat de la Pobla de Segur està pendent de saber els plans de Carles Puyol per mostrar-li el seu agraïment i el seu afecte mitjançant un homenatge encara per concretar.
 
L'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera, va explicar ahir a La Xarxa que "tenim la intenció de fer-li un homenatge, però ens hem de posar d'acord amb ell perquè esculli el moment. Ara està immers en un tram decisiu de la temporada i recentment ha sigut pare, que també suposa tenir altres obligacions personals. El que no podem fer és forçar un acte que el mateix Carles no vulgui. Ell encara és molt jove i si ha de ser d'aquí a un any, o de dos, esperarem que ell ho esculli. El poble està amb ell i li farem el reconeixement que es mereix". 
 
Seria un acte en el qual col·laboraria tota la població i entitats com el CF Pobla, on el seu president Ramon Vila va expressar la seva intenció de retre-li l'homenatge que es mereix. 
 
"El trobaran a faltar pel seu esperit guanyador"
 
Jordi Mauri, taxista de professió i tècnic altruista, va ser el seu entrenador a la Pobla i pràcticament el seu "entrenador personal", com ell mateix s'autodenomina. Mauri, que presideix la Penya Barcelonista Carles Puyol de la localitat pallaresa, va ser peça clau en la seua arribada al Barça amb 17 anys i assegura que veu Puyol jugant a futbol fins que el cos aguanti una vegada que deixi el club blaugrana. "Crec que jugarà en una altra lliga amb menys exigència. Ell és molt competitiu i el seu anunci me l'esperava. El que més temor li produeix és no rendir bé i per això ha pres aquesta decisió." Segons les paraules de Mauri al diari Segre, a la plantilla "el trobaran a faltar pel seu esperit guanyador". 
 
Pel que fa a l'homenatge, Mauri va assegurar que "ell sap que l'esperarem quan ell vulgui. Coneixent-lo, crec que no voldrà homenatges fins que es retiri definitivament".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, Carles Puyol