Aquest dijous 26 de gener arrenca la segona edició del cicle de seminaris de cuina per a professionals
Cuinem Talent, organitzats per l'Ajuntament de
Tremp i pel de
Sort en el marc del programa
Treball a les Comarques.
La
bona acollida que va tenir la primera convocatòria del cicle ha portat a organitzar aquest nou programa, que incorpora una cinquena sessió i que continua girant entorn als
aliments i la producció agroalimentària de proximitat. En aquesta ocasió, el cicle es concreta en cinc sessions monotemàtiques que tindran lloc quinzenalment a l'
Espai Taller de la Pobla de Segur.
Aquest dijous,
Clàudia Gozzi i Jaime Bes, del restaurant
El raier del la Pobla de Segur, conduiran la primera de les sessions, titulada
La creativitat en la cuina de proximitat. Dues setmanes després, el 9 de febrer, el salassenc
Miquel Madrigal, del restaurant
Pla de Galliner, dirigirà el seminari
Cuina singular: la riquesa d'un producte.
Més tard, el 23 de febrer,
Llorenç Aguilar, del
Cafè d'Espanya de Tremp protagonitzarà la sessió culinària
Street food del món, versió pallaresa. El 9 de març serà el torn d'
Aleix Aytés i
Marta Casals, del
Cafè Pessets de Sort, que tractaran les
Tapes slow food. Finalment, el 23 de març, la
Cuina creativa i textures serà la proposta de
Nasi Solé, de l'
Hotel Solé de la Pobla, per a la darrera sessió del cicle.
Cuinem Talent sorgeix de la voluntat de posar en valor la producció agroalimentària i estretir el seu lligam amb la restauració, a més de contribuir a fer visible el talent del territori i afavorir la cooperació entre empreses de les dues comarques.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi