Dijous, 4 de juliol de 2024
Què fem?

Agenda de cap de setmana al Pallars: 6 i 7 de juliol

Consulta les activitats més destacades que s'han programat aquests dies a les comarques pallareses

Pallars Digital Pallars | 4 de juliol de 2024 a les 15:06
La Pallaresa viurà la seva 31a edició | Unió Ciclista Tremp
Perquè no se t'escapi res, Pallars Digital t'apropa una selecció de les activitats més destacades d'entre totes les que s'han programat aquest cap de setmana a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Són les següents:
 

La Pobla de Segur: 46a Diada dels Raiers

Des d'aquest dijous i fins diumenge, la Pobla de Segur celebra la 46a edició de la Diada dels Raiers de la Noguera Pallaresa. A banda de la tradicional baixada de rais fins al Pont de Claverol, s'han programat diverses activitats lúdiques i culturals, així com musicals i gastronòmiques, com ara el Festiraier. Per a més informació fes clic aquí.
 

Tremp: 31a Marxa La Pallaresa

El dissabte es donarà el tret de sortida a la 31a edició de la Marxa Ciclista La Pallaresa, organitzada per la Unió Ciclista de Tremp, amb sortida i arriba al Pavelló del Casal de la capital del Jussà i amb els tres recorreguts habituals: 163, 117 i 72 quilòmetres. Per a més informació fes clic aquí.

 

Alós d'Isil: Baixada de falles

El mateix dia, el poble d'Alós d'Isil celebrarà la seva tradicional baixada de falles, que tancarà la temporada fallaire al Pallars. Enguany, i amb motiu del 10è aniversari d'aquesta festa, el divendres faran una petita baixada pel Serrat de Somís, des de la planyera del Bosc del Far. Aquesta és l’antiga baixada de les falles segons la documentació que han pogut recuperar. Si vols saber-ne més, fes clic en aquest enllaç.
 

Vall Fosca: Festival de senderisme

Des d'aquest dijous i fins diumenge, la Vall Fosca celebra diverses activitats en el marc del seu 9è Festival de Senderisme, que enguany té la literatura com a protagonista. El tret de sortida del certamen serà el mateix dia 4 de juliol a la tarda, amb l’activitat estrella del festival, que inclourà l’estrena de la Georuta del Carrilet, un sopar i una activitat d’observació del cel nocturn. Consulta tot el programa fent clic en aquest enllaç.
 
 

Alt Àneu: «Supermedium»

També durant el dissabte, el poble de Borén (Alt Àneu) acollirà l'espectacle Supermedium, amb la ballarina Núria Guiu i Ingri Fiksdal. L'actuació forma part de la cloenda del Congrés internacional de bruixeria convocat per la Universitat de Barcelona en col·laboració amb el Consell Cultural de les Valls d'Àneu. Coneix tots els detalls fent clic en aquest enllaç.
 

Isona i Conca Dellà: Festival del Romànic

Mentrestant, el diumenge, arrenca el 20è Festival del Romànic i dels Castells de Frontera, que farà la seva primera parada al Castell de Llordà. El concert inaugural, que porta per títol Endechas i cançons populars, anirà a càrrec del Grup de Cambra Marineries amb Andrea Font, dirigit per Xavier Baulies. Consulta tots els detalls fent clic en aquest enllaç. 

Festes Majors

Mentrestant, aquest cap de setmana tindrem dos festes majors al Pallars Sobirà: la Romadriu i la Guingueta d'Àneu, que tindran lloc el dissabte.
 

 No en tens prou? Consulta sota aquestes línies totes les activitats programades al Pallars Jussà i el Pallars Sobirà a través de les agendes dels respectius consells comarcals.



Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació