Dimecres, 3 de juliol de 2024
Què fem?

Agenda de cap de setmana al Pallars: 29 i 30 de juny

Consulta les activitats més destacades que s'han programat aquests dies a les comarques pallareses

Pallars Digital Pallars | 27 de juny de 2024 a les 12:30
València d'Àneu celebrarà la seva baixada de falles per Sant Pere | Turisme Valls d'Àneu
Perquè no se t'escapi res, Pallars Digital t'apropa una selecció de les activitats més destacades d'entre totes les que s'han programat aquest cap de setmana a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Són les següents:
 

Sort: 60è Ral·li Noguera Pallaresa

Des d'aquest divendres i fins al 7 de juliol, el camp de regates l'Aigüerola de Sort acollirà la 60a edició del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa. Enguany dins del programa de competicions hi haurà, per una banda, la 3a Copa d’Espanya d’eslàlom olímpic de joves promeses, la 3a Copa catalana d’eslàlom olímpic, així com la Copa catalana de joves promeses d’eslàlom olímpic, entre altres. Per a més informació fes clic aquí.

 

Tremp: Teatre «Senyora Tomasa»

El mateix dia, l'Espai Cultural La Lira de Tremp acollirà la representació de l'obra Senyora Tomasa, dels joves alumnes dels tallers de teatre de la companyia Mai Tant Teatre. L'obra és una comèdia d’humor negre creada per Blai Castell a partir de la idea original de l’obra Radojka dels argentins Fernando Schmdit i Christian Ibarzabal. Per a més informació fes clic aquí.
 

València d'Àneu: Baixada de falles

El dissabte, el poble de València d'Àneu celebrà la seva baixada de falles, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat, i recuperades durant els anys vuitanta. Els fallaires baixaran des de la muntanya del Calvari. El mateix dia, Llavorsí també celebrarà la primera baixada de la seva història. Consulta tot el programa fent clic en aquest enllaç.
 

Tremp: Pallars de Foc

Durant tot el cap de setmana, Tremp finalment celebrarà la Pallars de Foc. El dissabte, després de la rebuda de les colles, hi haurà un tast popular i firetes de foc a la plaça Capdevila. A partir de la mitjanit, el parc del Pinell acollirà la Festa Diabòlica amb diferents grups de música. Coneix tots els detalls fent clic en aquest enllaç.

 

Salàs de Pallars: Concert de Roger Mas i Rebel Music al Lago

Mentrestant, el dissabte, Salàs de Pallars acollirà un concert de Roger Mas al Cafè Salón dins del cicle Perifèria Cultural. D'altra banda, l'Associació Cultural i Festiva del poble celebrarà el Rebel Music al Lago, un festival amb diferents grups de música reggae, i que s'allargarà fins a la matinada. Consulta tots els detalls fent clic en aquest enllaç. 
 

 No en tens prou? Consulta sota aquestes línies totes les activitats programades al Pallars Jussà i el Pallars Sobirà a través de les agendes dels respectius consells comarcals.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació