L'
Escola d'Hoteleria del Pallars ha donat aquest dilluns el tret de sortida a la tercera edició de les
jornades professionals. Una iniciativa que fins aquest divendres 3 de febrer aproparà als alumnes del centre les experiències dels diferents professionals del sector. Es tracta, a més, d'una oportunitat per donar a conèixer i posar en valor els
productes d'origen local.
Per altra banda, les jornades també tenen com a objectiu establir contactes i sinergies entre les persones que ja es dediquen al sector i aquells que comencen a entrar-hi. Una relació que en la primera edició ja va donar els seus fruits, i que
es va consolidar durant la segona. El primer dia de les jornades ha comptat amb la participació de
Laura Gordó, de Cal Tomàs de la Pobla de Segur, i de
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort.
El primer dia també ha comptat amb la ponència de Laura Gordó. Foto: Escola d'Hoteleria
Aquesta iniciativa va sorgir arran de la pandèmia, quan els alumnes de l'Escola d'Hoteleria no podien realitzar sortides a empreses. De fet, van ser els mateixos productors i restauradors els que visitessin el centre per dur a terme una ponència. En aquest sentit, des de l'Escola, que ofereix el
Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració, destaquen que es tracta d'un format d'èxit que ha ajudat a crear un vincle amb els productors.
Durant els pròxims dies, doncs, els alumnes rebran la visita d'altres productors i professionals del món gastronòmic, com ara
Dolors Etxalar i
Laia Figuera, del programa
Al teu gust, aliments del Pallars; de
Jaime Bes i
Clàudia Gozzi, cuiners del restaurant El Raier; del restaurant
Xic's Cal Borrech de Figuerola d'Orcau;
Eli Farrero, del restaurant El Ventador, així com l'empresa poblatana
Licors Portet o del productor de formatges
Ivan Campos. Els encarregats de cloure les jornades seran la
Pastisseria La Lionesa de Sort i
Eva Carmona, del celler El Vinyer.
Altres notícies que et poden interessar
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi