Dilluns, 22 de juliol de 2024
serveis

Inicien una recollida de signatures per instal·lar uns lavabos públics a Sort

Els impulsors són un col·lectiu de veïns que defensen la necessitat d’aquest equipament, no solament pels infants

Pallars Digital Sort | 8 de febrer de 2023 a les 11:01
Un lavabo públic, en una imatge d'arxiu | Arxiu
Un col·lectiu de veïns de Sort, format sobretot per mares i pares, han iniciat una recollida de signatures per demanar a l'ajuntament que instal·li uns lavabos públics a la capital del Pallars Sobirà. Els impulsors de la iniciativa afirmen que l'equipament és molt necessari perquè en pugui fer ús la canalla quan jugua en zones com el Parc del Riuet, el carrer i la plaça Major o la de Sant Eloi.

Així mateix, expliquen que uns lavabos públics també serien de gran utilitat per als veïns de la comarca que venen al poble els dies de mercat, o bé per als visitants que estiguin fent un pícnic al parc o donin una volta per carrer Major o pel castell.


Sobre aquesta situació, lamenten que en diversos ocasions han de demanar als comerços de la zona fer ús dels seus serveis. Així mateix, el col·lectiu diu ser conscient del cost que suposa instal·lar un equipament com aquest, però apunten que "cal prioritzar".

Per aquest motiu, diuen, una possible solució a aquest sobrecost podria ser que els lavabos fossin de pagament. En aquest sentit, en la petició de signatura també han inclòs una petita enquesta on, entre d'altres qüestions, demanen quin preu s'hauria d'abonar per poder fer ús d'aquest servei.


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació