Gerard Barbosa, alumne de l'
Escola d'Hoteleria del Pallars, ha estat guardonat amb el premi especial pel millor treball de cuina, concedit per la Federació d'Hostaleria de Lleida. El reconeixement ha tingut lloc aquest dimarts a l'Escola d'Hoteleria i Turisme en el marc del 32è Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí.
Barbosa ha rebut el premi pel seu
tataki de cap de llom amb fals risotto de celeri, i per la
poma caramel·litzada amb parfait de mel i mató. Enguany, l'ingredient principal amb què havien de treballar els tretze joves cuiners participants era el cap de llom de porc Duroc, una carn molt de moda entre els gurmets, i la poma o pera de Lleida pel que fa a les postres.
Imatge del postre preparat pel jove cuiner de l'Escola. Foto: Cedida
El gran guanyador de jornada ha estat el cuiner del restaurant
El Ventador de Barruera,
Sergi Fernández, que va presentar un melós de cap de llom i unes peres al vi amb cremós de nyàmera. El segon premi ha anat a parar a
Sergi Aritzeta, del restaurant agramuntí
El Truc, gràcies als seus raviolis de cap de llom rostit a la catalana i pel sandvitx club de poma, ratafia i mató.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi