Dilluns, 22 de juliol de 2024
Edicte

Anunci d’informació pública de l’aprovació inicial de la modificació de les NNSS en relació als paràmetres comuns d’ordenació de l’edificació

Ajuntament de Rialp Rialp | 14 d'abril de 2023 a les 19:08
L’Ajuntament de Rialp en sessió ordinària del Ple de la Corporació celebrat el 28.03.2023 va aprovar inicialment la segona modificació puntual de les normes subsidiàries de Planejament de Rialp en relació als paràmetres comuns d’ordenació de l’edificació; Article 8. Tractament dels paraments exteriors; Apartat 1.

L’esmentat acord s’exposa al públic pel termini d’un mes d’acord amb l’article 85 del DL 1/2010 de 3 d’agost pel que s’aprova el text refós de la Llei d’urbanisme. Aquesta exposició es realitza al BOPL, al DOGC, al taulell de l’Ajuntament i a un mitjà de comunicació d’abast provincial. El termini comptarà a partir de la última publicació.

Durant el termini esmentat està a disposició dels interessats l’expedient a les oficines municipals: Pl. Tornall, 1, 25594 de Rialp de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00, als efectes d’examinar-lo i presentar-hi reclamacions i al·legacions. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació