Les sessions de la tercera edició del cicle
Cuinem Talent estaran conduïdes per tres dones cuineres. La iniciativa, impulsada a través del programa
Al teu gust, aliments del Pallars, i convocada pels ajuntaments de Tremp i Sort, comptarà amb
Ester Mir (Cuina Ester, de Tremp),
Mònica Tomàs (Casa Roca, de Sant Martí de Barcedana) i
Amparo Pérez (Restaurant All negre, de Montardit de Baix).
El cicle donarà el tret de sortida el dijous
18 de maig a l'espai
Taller de la Pobla de Segur, i els temes que es tractaran al llarg d'aquestes sessions són la
cuina de l'horta, la
cuina al buit i la
cuina vegetariana amb producte de proximitat al Pallars. Les altres sessions tindran lloc els dijous 25 de maig i 8 de juny. Les
inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través d'
aquest formulari virtual.
Cuinem Talent és una iniciativa que pretén posar en valor els professionals de les cuines del Pallars, a partir de l'
intercanvi de coneixement en un espai comú. D'aquesta manera, les sessions es desenvolupen com un curs o taller de cuina que a més serveix d'espai de debat.
La proposta s'adreça a tots els cuiners, cuineres i ajudants de cuina tant de les nostres comarques com d'altres i serveix a l'hora per promoure el treball en xarxa i la descoberta dels projectes empresarials i gastronòmics dels companys de sector.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi