Dilluns, 22 de juliol de 2024
alcaldes

El Jussà reconeix la tasca dels quatre alcaldes que no repetiran mandat

El Consell d'Alcaldes també ha rendit homenatge a l'alcalde de Salàs, Sisco Borrell, traspassat durant aquesta legislatura

Tomàs Garcia Espot Tremp | 19 de maig de 2023 a les 08:41
Els alcaldes de la comarca han reconegut la feina als companys que no optaran a la reelecció | TGE
El Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà ha rendit homenatge aquest dijous, en la seva darrera sessió de la legislatura, a quatre alcaldes i un president d'EMD que no optaran a la reelecció a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

 
Es tracta dels batlles de Castell de Mur, Josep Maria Mullol, el de Llimiana, Josep Terré, el de Sarroca de Bellera, Josep Ramon Lloret, el de Salàs de Pallars, Enric Cambon, i el president de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Sossís, Josep Aleu. Tots quatre han rebut l'escalf dels alcaldes i alcaldesses de la comarca i se'ls ha fet lliurament d'un obsequi en record de la seva etapa al capdavant dels respectius ajuntaments.
 
Prèviament, els alcaldes han volgut rendir homenatge a la figura de Sisco Borrell, alcalde de Salàs de Pallars, que va morir en el càrrec el novembre de 2021. Tots els presents han tingut paraules d'agraïment cap a qui va ser batlle del municipi durant 18 anys, i han destacat el seu entusiasme en la defensa de la causa pública i dels interessos de la comarca. La seva esposa, Lourdes Baulies, present a l'acte, ha rebut una placa commemorativa en reconeixement del compromís polític de Borrell amb Salàs i el Pallars Jussà.
 

L'esposa i la filla de Sisco Borrell rebent la placa commemorativa en record de l'alcalde de Salàs. Foto: TGE


En el torn de paraules, Enric Cambon ha tingut paraules d'agraïment cap al seu predecessor, tot afirmant que ell mai hauria volgut ser alcalde, però que les circumstàncies es van imposar. Per la seva banda, Josep Maria Mullol, també president del Consell Comarcal, ha fet balanç dels seus vuit anys com a alcalde de Castell de Mur. "Ha sigut dur, però he rebut moltes satisfaccions", afirma. 

Mentrestant, Josep Terré, al càrrec des del 2015, ha afirmat que a vegades un alcalde es troba "una mica sol" davant d'algunes decisions, però ha agraït la tasca d'acompanyament dels seus companys del Consell. Finalment, Josep Ramon Lloret, un dels més veterans de la comarca, ha explicat que després de tants anys "hi ha d'haver un relleu i gent nova" i que "als municipis petits hi hauria de passar tothom per l'ajuntament".


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació