Tremp ha finalitzat durant aquest mes de maig el curs
Operacions bàsiques en cafeteries i restaurants, a càrrec de
Miquel Madrigal, professor d'hoteleria de l'Institut Hug Roger III de Sort i propietari del restaurant Pla de Galliner. És la tercera formació que es realitza des del dispositiu
Treiem-ne més profit.
El curs, d'una durada de 20 hores, ha rebut 18 inscripcions i s'ha dividit en dos apartats: Operacions bàsiques en restaurant i cafeteria, on els alumnes han treballat aspectes pràctics de
cambrer de sala i s'han aproximat a l'ofici de cambrer, per poder cobrir les necessitats del sector de la restauració.
El programa s'ha centrat en les normes bàsiques d'atenció al client, el material del servei de begudes a sala, el muntatge del menjador i el transport de plats, safates i altres. Pel que fa a la cafeteria, s'han revisat les preparacions dels
equips útils i material, el procés de
preparació del cafè i l'elaboració i servei del te.
Els continguts oferts en aquesta formació de petit format, es poden ampliar a l'Institut Hug Roger III de Sort, on s'imparteix de manera reglada diferents mòduls, des d'operacions bàsiques al restaurant, operacions bàsiques al bar cafeteria, serveis al bar cafeteria i operacions bàsiques de cuina.
Amb aquesta proposta, l'Ajuntament de Tremp dona continuïtat a la línia formativa específica per a persones a l'atur o amb voluntat de millorar les seves capacitats en diferents àmbits, en el marc del programa
Treball als Barris.
Aquesta acció està subvencionada en el programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social,
Treball als Barris cofinançat pel
Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economia Social. Servei públic d'ocupació Estatal, SEPE.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi