El pròxim dilluns 12 de juny arrenca un nou cicle de jornades
Al teu gust adreçades a les empreses de l'
hoteleria i la
restauració. La primera sessió girarà entorn de les problemàtiques reals de la gestió de recursos humans als restaurants (
manca de personal, importància de la
formació i gestió de persones, etc.) i com hi impacten les circumstàncies actuals
(inflació,
despoblament rural, entre altres).
S'hi abordarà aspectes com la captació del personal necessari per a la restauració i com fidelitzar-lo. Conduirà la sessió
Juan Mediavilla, un dels principals referents i amb un llarg reconegut en la gestió i formació de sala. Aquesta és la primera de les quatre jornades en què s'estructura el cicle. L'objectiu general és construir un
espai de reflexió conjunta pel que fa a les creixents preocupacions socials i ambientals i el paper que hi podem tenir a escala individual i col·lectiu des del sector de la restauració.
Les tres sessions restants tindran lloc a la tardor i seran
El malbaratament alimentari: recursos per fer-hi front;
Els productes de proximitat, la clau de la sostenibilitat i
Bones pràctiques de sostenibilitat a la restauració. Així, a través d'aquests temes davant dels quals les empreses es poden responsabilitzar, analitzarem de quina manera és possible donar-hi resposta.
El cicle l'organitzen els
ajuntaments de Tremp i
Sort a través del programa
Al teu gust, aliments del Pallars,
Sobirà Dinàmic i en col·laboració amb la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements Agroalimentaris (XICA). Compten també amb l'expertesa de la Fundació Alícia que és la responsable d'estructurar el contingut de les sessions.
Aquestes jornades, així com les que ha vingut organitzant el programa
Al teu gust, aliments del Pallars darrerament, tenen lloc en espais singulars dels Pallars, concretament en obradors, espais de tast o sales d'empreses agroalimentàries. D'aquesta manera es vol posar en valor i donar a conèixer les petites empreses de muntanya que desenvolupen els seus negocis a les comarques rurals. En aquesta ocasió, serà a la fàbrica de
Licors Portet de la Pobla de Segur.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi