Dimecres, 3 de juliol de 2024
contingut patrocinat

Damia Solar celebra 10 anys amb els «Damia Solar Family Days» per tota la gent del Pallars i l'Alt Pirineu

L'empresa d'energia solar ha programat activitats per a tothom amb la Gran Tarda d'Atraccions i el teatre 'Bona Gent' de Quim Masferrer com a principals atractius

Pallars Digital La Pobla de Segur | 27 de juny de 2023 a les 10:15
La Pobla de Segur viurà els 'Damia Solar Family Days' els dies 7 i 8 de juliol | Damia Solar
L'empresa pallaresa d'energia solar Damia Solar celebrarà el seu 10è aniversari amb una gran festa, plena d'activitats per a tots els públics. Es tracta dels Damia Solar Family Days, que tindran lloc el cap de setmana del 7 i 8 de juliol al pavelló d'esports de la Pobla de Segur. Les atraccions, la música, l'espectacle i l'humor seran els principals ingredients de la celebració d'aquesta empresa poblatana, nascuda l'any 2012. Per conèixer-ne més detalls, parlem amb Damià Ros, gerent de Damia Solar.

- Qué són els Family Days?

- Els Family Days són esdeveniments de dia o de cap de setmana, d'iniciativa privada, molt comuns en països com la Xina, el Japó o els Estats Units. En empreses molt grans es solen fer només a nivell de treballadors, mentre que en empreses de més petita escala i localitzades en pobles, se solen fer tant pels treballadors com per tota la gent del territori. Nosaltres hem pensat en tota la gent del Pallars i de l'Alt Pirineu.

- Com ha sorgit la idea de crear uns Family Days a la Pobla de Segur?

​La idea ha sorgit, per una banda, perquè volíem fer alguna cosa per la Pobla, pels Pallars i pel Pirineu de Lleida. Tot suma, i era un cap de setmana amb pocs esdeveniments. I per altra banda, volíem promocionar la secció d'instal·lacions, ja que som coneguts principalment per la botiga online, tanmateix disposem dins de la pròpia empresa de tots els serveis per realitzar una instal·lació de principi a fi sense moure's de Damia Solar. D'aquesta manera, complim amb els dos objectius.

- Quin és el programa d'actes?

- El primer dia serà el divendres 7 de juliol. Aquest dia, de les 17h a les 21h, tindrà lloc la Gran Tarda d'Atraccions, amb entrada gratuïta per tothom. Atraccions tant pels petits com pels que no ho són tant. Per gaudir entre altres, del Ruc Català Mecànic, la Zona de Llits Elàstics, el Jardí Infantil Complet, l'Espectacular Circuit d'Obstacles Inflables de més de 45 metres de llarg, el 2on Futbolí més llarg del Món amb 16 jugadors a la vegada (8 per equip), la Gran Caseta Piscina de Boles de 5x5 metres de llarg, etc.


Encara durant el divendres, però ja a la nit, a partir de les 23:30h, serà el torn de la festa amb la Gran Disco Mòbil d'Or de DJ Bacardit, un DJ de Tremp amb molts anys d'experiència. Novament, l'entrada serà gratuïta. La primera hora, amb música de ball per totes les edats amb els grans èxits de sempre. Les dues hores següents, estaran dirigides als més joves, amb la millor música del moment. L’atmosfera ideal per celebrar la nit tothom amb ganes de festa, que convertirà el pavelló en la discoteca més gran del Pirineu.

El segon dia serà el dissabte 8 de juliol. El dissabte es viurà un dels plats forts dels Damia Solar Family Days a partir de les 22h de la nit. L'humorista Quim Masferrer, molt conegut pel programa El Foraster de TV3, presentarà el seu espectacle de teatre Bona Gent. Un espectacle únic i irrepetible on tots els pallaresos i pallareses en seran els protagonistes.

També hi haurà, durant els dos dies de l'esdeveniment, servei de bar i snacks organitzat per la classe de 3er d'ESO de l'Institut de La Pobla de Segur. Tots el guanys del bar aniran destinats a pagar el seu viatge de fi de curs.


- On es poden adquirir les entrades pel teatre d'en Quim Masferrer?

- Les entrades es poden adquirir per una banda, per venda online a la pàgina web de l'esdeveniment, i per l'altra, per venda presencial, en un dels punts de venta físics, que són els següents:
 
  • A La Pobla de Segur: a la pastisseria Postres de Músic a la plaça de la Pedrera nº5, i a la pastisseria Sant Miquel, a l'avinguda Catalunya nº19. 
  • A Tremp: a la Llibreria La Singratalla, a l'avinguda Doctor Pearson nº18. 
  • A Sort: a la Llibreria Solé, al carrer Major nº18. 
  • A Esterri d'Àneu: al Forn de Pa Pastisseria L'Aneuenca, al carrer Major nº50. 
  • A Isona: al Forn de Pa Casa Constante, a la plaça del Portal nº17.
  • A Senterada: a Casa Leonardo, al carrer La Begoda nº2. ​

Un sincer agraïment a totes aquestes empreses per col·laborar en la venda física d'entrades pels Family Days.

- Quin és el preu de les entrades?

- Disposem d'entrades Seient Grada per 10 euros i de Seient Pista per 12 euros. Ens vam interessar en que en Quim Masferrer pogués venir a la Pobla ja que ens havia dit que encara no havia dut la seva gira de teatre Bona Gent al nostre territori.
 

Quim Masferrer és la gran atracció dels Damia Solar Family Days. Foto: Arxiu


- Abans has parlat de "realitzar una instal·lació de principi a fi". A què et referies exactament?

- Bé, a dins de l'empresa disposem de tots els departaments necessaris per executar des de la planificació inicial fins al muntatge final i posta en marxa d'una instal·lació solar d'autoconsum o d'aïllada.

El Departament Comercial, format per persones amb anys d'experiència per assessorar tant abans de la instal·lació com pel servei postvenda. 

Departament propi de Servei Tècnic, reparacions i recanvis (S.A.T.), per oferir solucions immediates a qualsevol problema que es pogués originar.

Departament propi d'Enginyeria, per realitzar projectes o memòries si son necessaris, així com, per realitzar-li al client els tràmits per demanar ajudes i bonificacions fiscals.

Departament d'Instal·lacions, per realitzar una instal·lació a qualsevol lloc amb totes les garanties.

I no menys important, també disposem de la marca propia Ecosolar Green Energy Products, marca tecnològica pallaresa amb un ampli stock de productes d'energia solar que importem directament de fàbrica, evitant així tots els intermediaris. El fet de realitzar tot el servei complet, ens permet poder oferir un preu molt més competitiu tant per instal·lacions solars d'autoconsum, com per instal·lacions solars d'aïllada.​

- Moltes gràcies, Damià, ens veiem als Damia Solar Family Days!

- Us hi espero, tots els lectors de Pallars Digital hi esteu convidats!
 

Nau de Damia Solar al polígon industrial de la Pobla de Segur. Foto: Damia Solar


On aparcar?


Vindràs als Family Days en cotxe? Vols aparcar sense problemes? Descarrega't en aquest enllaç el plànol del exterior del pavelló d'esports de la Pobla de Segur per veure les zones d'aparcament que s'habilitaran els dies 7 i 8 de juliol per assistir als esdeveniments previstos els dos dies.

Sobre Damia Solar


Damia Solar és una empresa de venda online i instal·lació de plaques solars, amb seu a la Pobla de Segur. Amb 10 anys de contrastada experiència en energia solar fotovoltaica, Damia Solar s'ha convertit en una de les empreses referents en el sector a nivell català, espanyol i portuguès en venda i instal·lacions d’autoconsum solar i de solar aïllada. Ho fa possible oferint els millors preus sense reduir la qualitat dels seus productes, ja que treballa sense intermediaris i realitza tot el procés, des de la venda fins la instal·lació.

Des de l’empresa Damia Solar es vol expressar l’agraïment a tots els estaments públics i privats per la bona predisposició i facilitats per a què es puguin dur a terme els Damia Solar Family Days.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació