Dimarts, 26 de novembre de 2024

El prestigiós somelier Toni Lara ofereix un seminari sobre vi a Tremp

Pallars Digital 20 de març de 2014 a les 11:11

 
REDACCIÓ | Des del projecte Al teu gust aliments del Pallars s´ha organitzat un cicle de 4 seminaris per a restauradors amb la voluntat de millorar les competències professionals dels restauradors i treballadors del sector.
 
Després de la bona acollida del primer seminari, els restauradors participants  al cicle de seminaris aprofundeixen el món del vi, tant en relació al servei com a la configuració de la carta i al coneixement dels projectes vitivinícoles de la subzona Pallars de la DO Costers de Segre.
 
L´11 de març va començar aquesta segona proposta que té com a protagonista el vi, amb el títol 'El vi, alguna cosa més que un complement'. Hi participen una trentena de restauradors i va a càrrec del millor sommelier de Catalunya 2013 i co-propietari de l´Estel de la Mercè, Toni Lara.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Etiquetes:
Arxiu