Dimecres, 28 d'agost de 2024
Festes

Tremp escalfa motors per a la Festa Major 2024

Consulta els actes que marcaran la festivitat per excel·lència a la capital del Pallars Jussà del 6 al 9 de setembre

Pallars Digital Tremp | 28 d'agost de 2024 a les 12:32
L'àguila Cremablat a la basílica de Valldeflors de Tremp | Jordi Uriach
L'Ajuntament de Tremp i la Comissió de Festes de Tremp ja ho tenen tot a punt per celebrar la Festa Major de Tremp 2024. A l'enllaç de sota, podràs consultar els actes previstos de la festivitat trempolina, que tindrà lloc del 6 al 9 de setembre de 2024comptarà amb l'actuació de Mushkaa com a cap de cartell la nit del 7 de setembre.

 Consulta el programa de la Festa Major de Tremp 2024
 

Cartell de la Festa Major de Tremp 2024, obra de Mireia Verdeny. Foto: Ajuntament de Tremp


La Comissió de Festes ha destacat que aquesta festa major serà "molt femenina" amb l’objectiu de posar en valor el talent femení dalt dels escenaris i també "el més inclusiva possible", facilitant lavabos adaptats, barra accessible i altres mesures que s’aniran concretant.
 
 

Divendres 6

El primer dia de la Festa Major estarà marcat, entre d'altres, per pregó, que enguany anirà a càrrec de Roser Roca Tohà, director d'Airbus Geotech. A partir de les 23h s'obriran les Penyes a la zona del Juncar, mentre que a la plaça Catalunya actuaran Les que faltaband i Sacabat durant la matinada.
 

Dissabte 7

El dissabte començarà amb nombroses activitats, com ara el recorregut de caça, el campionat de petanca o la pedalada popular de festa major. També hi haurà lloc per a les cucanyes per a nens, un beermut electrònic al Pinell i la paella gegant. A la tarda, el protagonisme serà per al Tremprix, la gimcana jove més esbojarrada, un taller de castells o el concert de l'Orfeó de Tremp. A la nit, després del correfocs, la música anirà a càrrec de La Selvatana, just abans del concert de Mushkaa.

 

Diumenge 8

Diumenge, dia de la patrona de la ciutat, l'activitat Apropa't al riu, l'espectacle d'animació infantil i la ballada del Ball Cerdà encetaran la jornada. A la tarda, els Gegants, la Cremablat i la Colla de Diables juntament els Grallers prendran part a la cercavila. L'Orquestra Sabor Sabor dirigirà el ball de tarda, Cris i Dami el concert jove i, a la nit, a la zona de penyes, Dj Lluís Ribalta i Dj Bacardit garantiran la gresca.
 

Dilluns 9

Finalment, el darrer dia de la Festa Major comptarà amb els contes de la fotògrafa La Mira, un escape room alienígena, l'Xtrem Race per a nois i noies i la caravana Sextruck al Pinell. Finalment, Banda Sonora s'encarregarà del ball de tarda, mentre que a les 22h els focs artificials clouran la festivitat gràcies a Pirotecnia Oscense.


Altres notícies que et poden interessar














 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació