Un efectiu Tremp venç al camp de l'Alcoletge tot i acabar amb nou (1-3)

El Rialp - EF Tàrrega es va suspendre i el Pobla va descansar

Redacció 26 de gener de 2015 a les 11:55

El Tremp va aconseguir 3 punts molt importants a Alcoletge. Foto: AE Alcoletge

El CF Tremp es va imposar ahir a domicili a l'Alcoletge gràcies al seu encert golejador (1-3). El conjunt pallarès, que es va mostrar solvent des de l'inici, es va avançar als deu minuts amb un xut del capità Lluís Urrea des del centre del camp que amb l'ajuda del vent, va sorprendre el porter local.

Amb el 0-1 el Tremp es va replegar, però controlava el matx. Quan passaven dos minuts de la mitja hora de joc, el Tremp va donar el cop definitiu marcant el 0-2 per mitjà de Vila, després d'una greu errada de la defensa local.

Després del descans, la tònica va seguir sent la mateixa. Tot i això, el Tremp es quedaria amb 9 homes per les expulsions amb vermella directa de Moya i Vila.

Tot i així, i gràcies al treball i la constància, els trempolins van aconseguir la proesa de marcar el tercer gol amb dos homes menys, gràcies a un gol per l'escaire del pitxitxi de l'equip, Jonatan Gázquez, aprofutant una centrada d'Urrea al minut 49. El gol de l'honor local va arribar a les acaballes del partit a través de Rey.

Amb aquesta victòria el Tremp suma tres punts d'or i agafa aire. El Tremp és 16è amb 16 punts, a 4 de la salvació directa. La setmana que ve els homes que entrena Jordi Bacardit reben l'Alpicat, el segon classificat.

El Rialp - EF Tàrrega, suspès

A la Tercera Catalana, el partit que havia d'enfrontar el FC Rialp amb l'EF Tàrrega es va haver de suspendre a causa del fort vent que va bufar a la població durant tota la jornada d'ahir. El CF pobla, per la seva banda, ha descansat aquest cap de setmana.

A la propera jornada, el Rialp visita el camp del Guissona i el Pobla rep el Ponts.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Segona Catalana grup 5, clic AQUÍ.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana grup 14, clic AQUÍ.