Dimecres, 9 d'octubre de 2024
fires

Llimiana, a punt per celebrar la 15a Fira del Mostillo

La mostra comptarà aquest cap de setmana amb múltiples activitats gastronòmiques i culturals, juntament amb l'11a Trobada de Forjadors

Pallars Digital Llimiana | 9 d'octubre de 2024 a les 11:48
Imatge d'una edició anterior de la fira | Ara Lleida
La Fira del Mostillo de Llimiana torna aquest cap de setmana amb una 15a edició plena d'activitats gastronòmiques i culturals per a tots els públics. Les parades de productes de proximitat aniran en paral·lel amb els diferents tallers i tasts gastronòmics relacionats amb el mostillo. Tot plegat, juntament amb la Trobada de Forjadors, que arriba a l'11a edició.
 

Dissabte, 12 d'octubre

La Fira donarà el tret de sortida a les 17h de la tarda, però abans, es podrà visitar l'exposició d'aquarel·les Racons de Llimiana amb Aurora Cardona i una mostra fotogràfica El Pantanal, el miracle de Brasil, de Jaume Elies. D'altra banda, es realitzarà la continuació projecte de forja iniciat l'any passat: Serpentejant cap a Llimiana.
 
Després de l'obertura de la mostra i de la Trobada de Forjadors, es presentarà el llibre Tres petits mons, de Jordi Castilló, seguit d'un tast musical per Biel García amb vins del Celler Miquel Roca i Formatges de Pallars. A partir de les 22h de la nit, ball de fira amb Teclats Torra.
 
 

Diumenge, 15 d'octubre

Ja durant el diumenge, a les 9h del matí tindrà lloc l'esmorzar de fira, amb llonganissa amb mongetes, pa torrat i vi a la plaça del Fossar Vell. Després, hi haurà un taller d'espelmes, una trobada country, una degustació de plats fets amb mostillo, elaborats per veïnes i veïns del poble i l'actuació d'acordió amb Àlex Bustos.
 
En darrer lloc, la Fira del Mostillo comptarà amb la rifa d'una cistella de productes donats pels firaires i un sorteig pels paradistes d'una visita guiada a Llimiana i d'un dinar al Centre del Montsec de Llimiana per a dos persones. Serà a les 14h, mitja hora abans que tingui lloc la cloenda de la fira, que enguany arriba a la 15a edició.

 Consulta el programa de la Fira del Mostillo de Llimiana


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació