El programa
Al teu gust, aliments del Pallars, de l’
Ajuntament de Tremp, organitza de manera bianual les
Jornades d’Innovació per als
restaurants del Pallars. Es tracta d’una
proposta formativa de dos dies i té l’objectiu de facilitar als professionals d’aquest sector eines de
perfeccionament i reciclatge, així com per conèixer les
noves tendències, crear i reforçar el
treball en xarxa entre ells.
En el decurs de l’estada a les instal·lacions del
Món Sant Benet de Sant Fruitós del Bages (el Bages), que va tenir lloc a finals de novembre, s’han dut a terme diferents sessions guiades per experts de la
Fundació Alícia, així com altres sessions concretes conduïdes per experts d’àmbits concrets sobre les quals els restaurants participants havien mostrat un interès especial.
Entre d'altres, s'han dedicat sessions als
fermentats com a tendència de salut i també gastronòmica, a la
carn de caça, o a un tast de
cerveses artesanes encarat a entendre i treballar amb aquest producte a la sala. També s'ha parlat de la
carta de vins o de la
cuina catalana per al dia a dia i com fer adaptacions concretes en funció de les
intoleràncies o
malalties cròniques.
Aquestes jornades formen part de l’aposta que fa el programa
Al teu gust, aliments del Pallars, per l’acompanyament al sector agroalimentari amb
accions de recerca, formació i innovació. Aquesta estratègia, sumada a la creació de sinergies entre el sector públic i privat, té com a objectiu final posicionar el Pallars com un territori innovador en agroalimentació.
Altres notícies que et poden interessar
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi