Dimecres, 3 de juliol de 2024
contingut patrocinat

La nova unitat de Ressonància Magnètica del Grup Alomar evita els desplaçaments innecessaris dels pacients de Tremp

Més persones de l’Alt Pirineu podran beneficiar-se de diagnòstics per ressonància magnètica més ràpids i precisos, sense la necessitat de desplaçar-se a altres centres sanitaris

Redacció Pallars | 3 d'abril de 2024 a les 15:42
Imatge del nou equip de ressonància magnètica instal·lat a Tremp | Alomar
El Grup Alomar ja té operatiu i a ple rendiment la nova unitat Alomar Tremp. Ubicat al carrer de la Canadenca 23, compta amb una ressonància magnètica amb tecnologia d'avantguarda i un equip de radiòlegs que treballen per a un diagnòstic de qualitat en el menor temps possible. Aquesta unitat disposa d’horaris flexibles, no té llistes d’espera i a més cobreix un ampli conjunt de proves diagnòstiques, incloses les diverses lesions esportives, comuns en la temporada alta de la comarca. 
 

Alomar aposta per una medicina propera

Alomar sap de la importància d’un diagnòstic a temps i poder tenir un bon professional de confiança a prop, per això, aquesta unitat no sols representa un avanç tecnològic a Tremp, també ha permès apropar i donar eines a un gran nombre d’especialistes mèdics de la zona, altament qualificats en diagnòstic i tractament. Tots ells compromesos en oferir als seus pacients un diagnòstic precís, en el menor temps possible i amb una qualitat assistencial òptima. 

Laura Casanovas, Directora General de Grup Alomar, ha expressat el seu entusiasme per l’obertura de la nova unitat Tremp. "Ens hem compromès a millorar l’accessibilitat del servei de diagnòstic per imatge a l’Alt Pirineu i ho estem fent amb un servei excepcional de ressonància magnètica que permet diagnosticar de forma ràpida i precisa", ha explicat.

La ressonància magnètica té una enorme fiabilitat per al diagnòstic de lesions i malalties que altres tècniques d'imatge no poden oferir. 

Aquesta tècnica no és invasiva i, per tant, la converteix en una opció segura per a pacients de totes les edats. Amb la capacitat d'obtenir imatges detallades i precises de l'interior del cos humà, la ressonància magnètica és una eina fonamental per als professionals mèdics. Permet obtenir imatges d'alta resolució en curts períodes de temps, per detectar i avaluar una àmplia gamma de lesions i malalties: des de tumors, lesions musculoesquelètiques, trastorns neurològics, entre altres. 

La unitat de Tremp està equipada amb una ressonància magnètica amb tecnologia d’1.5 Tesla que permet cobrir un ampli conjunt de proves diagnòstiques com: RM Osteoarticular, RM Cranial, RM Columna, RM Abdominal i Pelvis, RM de Mama, RM Cos sencer, RM Vascular, Uro-ressonància, Colangiografía (vesícula i via biliar). També, Estudis de l'úter, ovaris, trompes o vagina, Estudis de pròstata, Estudis arterials d'extremitats, Estudis de cartílag, Estudis neuronals avançats i la Tècnica Mavric (pacients amb implants metàl·lics).

"Estem encantats d'oferir aquest servei d'avantguarda als nostres pacients de Tremp i Alt Pirineu", ha expressat la Directora General del Grup. "Estem en permanent cerca de millores, especialment tecnològiques, que permetin proporcionar un millor i més àgil servei als nostres pacients i especialistes mèdics de cada zona", ha afegit.

La tecnologia capdavantera de la qual disposa l’equip proporciona una experiència més còmoda i agradable per al pacient. L’equip també compta amb tecnologia que ajuda a eliminar els efectes no desitjats del moviment, i redueix el soroll i la respiració sincronitzada del pacient, la qual cosa millora encara més la qualitat de la imatge.
 

Pioners en tècniques i tecnologia

Recolzats per l'experiència en el diagnòstic per la imatge, amb més de 30 anys i 29 centres oberts per tota Catalunya i Balears, el Grup Alomar també és capdavanter en l’aposta de tecnologia per al diagnòstic precoç i els tractaments mèdics més avançats com: la cirurgia robòtica DaVinci, la Biòpsia de pròstata per fusió d’imatges, la Medicina Nuclear o Resofus (Tractament per al tremolor essencial i el tremolor de Parkinson mitjançant ultrasons focalitzat), entre altres.

El Grup Alomar també disposa de 4 centres més, ubicats a Lleida ciutat, Mollerussa, la Seu d’Urgell i Balaguer. Per a programar una cita en el nou centre de Tremp o per a obtenir més informació sobre les proves i serveis oferts els pacients poden comunicar-se al telèfon 973 795 289 o visitar el lloc web del centre


  PUBLICITAT: El que acabes de llegir és un contingut patrocinat. Si vols donar difusió a la teva marca, el teu servei o el teu negoci a través de Pallars Digital, posa't en contacte amb nosaltres per correu a publicitat@pallarsdigital.cat

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació