L'
Institut Hug Roger III de Sort oferirà per primer cop al Pallars Sobirà un
Programa de Formació i Inserció (PFI) del
Departament d'Educació. Es tracta del
PFI d'Auxiliar d'hoteleria: cuina i càtering, que tindrà una durada d'un curs acadèmic, un total de
1.000 hores i que s'impartirà a les noves instal·lacions de cuina i restaurant pedagògic del centre.
Aquests estudis capaciten per dur a terme les
operacions bàsiques de preparació i conservació d'elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de recepció de material, utillatge, preparació i presentació d'aliments i servei de begudes, assistint en els processos de servei i atenció al client.
Per accedir als estudis, que donaran inici el proper
curs 2024-2025, cal que els joves no ocupats hagin complert com a
mínim 16 anys d'edat i com a
màxim 21 en l'any d'inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO.
La superació d'aquest programa de formació i inserció (PFI) permet
accedir al món laboral com a ajudant o auxiliar de cuina, ajudant d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes, auxiliar o ajudant de cambrer en sala o en bar-cafeteria, auxiliar o ajudant de bàrman, auxiliar o ajudant de cuina en establiments on l’oferta estigui composta per elaboracions senzilles i ràpides o ajudant en empreses de servei i càtering.
La
preinscripció per al PFI d'Auxiliar d'hoteleria: cuina i càtering de l'Institut Hug Roger III de Sort s'inicia aquest
dijous 2 de maig i finalitza el proper dia 9. La matrícula serà del 2 al 8 de juliol.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi