Dimecres, 3 de juliol de 2024
Acte públic

Entrevista pública de Pallars Digital a Celobert al Cafè d'Espanya de Tremp

El grup, que té entre els seus membres el músic trempolí Martí Vila, actuarà aquest dissabte en el marc de la Fira Pallars Terra de Corder

Pallars Digital Tremp | 3 de maig de 2024 a les 11:59
Miquel Freixas, Laia Camps i Martí Vila són Celobert | Lídia Rebollar
El diari Pallars Digital i el Cafè d'Espanya de Tremp han organitzat per aquest dissabte al migdia una entrevista pública al conjunt musical Celobert, que la mateixa nit presentarà en directe el seu primer disc a la plaça Catalunya en el marc de la Fira Pallars Terra de Corder. El grup compta entre els seus integrants amb el músic i compositor trempolí Martí Vila. L'acte tindrà lloc a partir de les 12h al Cafè d'Espanya de la ciutat.
 

Imatge del cartell de l'acte d'aquest dissabte. Foto: Celobert/PD


L’acte constarà d’una entrevista conduïda pel periodista i director del diari, Jordi Ubach Llorens, en què la formació explicarà el procés de creació de les cançons del seu primer disc, Llum, que es publicarà el proper dia 10 de maig.

També hi haurà lloc per confessions, alguna que altra sorpresa i la interpretació en directe i en acústic d'alguna de les cançons. De fet, els membres de la banda, Laia Camps, Miquel Freixas i Martí Vila, també repassaran un per un els 13 temes que conformen el disc. 

Tots tres músics són estudiants de l'Esmuc, l'Escola Superior de Música de Catalunya, amb seu a Barcelona. Van formar el grup a principis del 2023, i estan a punt de publicar un primer disc on recullen diversos senzills com Celobert, No t'esperavaHi seré o PlouLes 13 cançons del disc tenen el segell de Martí Vila, que n'ha estat el compositor i lletrista, a excepció de Sol d'Hivern, que és una cançó original de Laia Camps.
 

Una declaració d'intencions

En declaracions a Pallars Digital, Martí Vila explicava fa uns dies que aquest primer disc de Celobert "és tota una declaració d'intencions", i adverteix que "estem aquí per quedar-nos". De fet, Vila i els seus dos companys de viatge es plantegen dedicar-se a la música i fer-ho de forma professional.

El músic trempolí ho té molt clar: "volem consolidar-nos com a grup, fer concerts i obrir-nos un forat en l'escena musical catalana". No obstant, Vila també és conscient de la dificultat que això suposa: "ara lo principal és gaudir de la música i aconseguir arribar a la gent que vulgui escoltar la nostra música i les nostres lletres", conclou.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació