Dilluns, 1 de juliol de 2024
Esports

El CF Tremp celebra el títol i l'ascens amb remuntada inclosa al Pedrasanta (5-3)

El CB Tremp perd per una cistella a Pardinyes i es jugarà el pas a la final a quatre al tercer partit (65-63)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 13 de maig de 2024 a les 10:59
La plantilla trempolina festejant el campionat de lliga | CF Tremp
En un cap de setmana amb poc o gens a decidir en el món del futbol, el CF Tremp ha pogut celebrar el títol de lliga i l'ascens a Segona Catalana amb una gran festa al Pedrasanta. Prèviament, en la que ha sigut la penúltima jornada de competició, els trempolins han sumat tres punts més amb remuntada inclosa contra la Fuliola.

Sergi Durany posava per davant al Tremp al minut 11, però els visitants aconseguien capgirar el marcador amb tres gols abans del descans. No obstant això, els blanc-i-negres no es van donar per vençuts, fent valer la premissa de què 90 minuts al Pedrasanta són molt i molt llargs.

Al 60, Mutu retallava distàncies, i quatre minuts després Jony empatava el partit des del punt de penal. Finalment, a les darreries del partit, Mutu aconseguia girar el mitjó i a manca de dos minuts pel final Albert Gironès culminava la remuntada amb el cinquè gol.

El CF Pobla torna a sumar

Mentrestant, el CF Pobla, que tampoc es jugava res, va sumar una nova victòria contra l'Angulària en el darrer desplaçament de la temporada. Uly Sánchez va avançar els poblatans al quart d'hora de joc, però tan sols un minut més tard els locals igualaven les tornes.

L'empat es va mantenir fins al minut 78, quan Lluc Nieto es va treure de la màniga un gol olímpic que tornava a avançar al Pobla. Al darrer minut de joc, Miki Molleví definia a la perfecció per sentenciar la victòria, que consolida l'equip en la cinquena posició a falta d'un partit.

Caixa o faixa al Juncar

En bàsquet, el CB Tremp es jugarà el pas a la final a quatre després de perdre el segon partit dels play-offs a la pista del Pardinyes B per 65 a 63. Els de Diego Roldán no van estar gens encertats, fallant massa tirs lliures i cistelles fàcils. Un partit fluix en atac dels trempolins enfront dels 11 triples del rival, que va endur-se el matx en un final a cara o creu. Així doncs, el bitllet per a la ronda final es decidirà al tercer part de la sèrie, que tindrà lloc al pavelló del Juncar el dissabte a les 19h.

Finalment, en pàdel, el Pàdel Pallars A va guanyar a casa 3 a 0 contra el Sícoris i continua amb places d’ascens directe a manca de només tres jornades. L'equip B, per la seva banda, es va retrobar amb la victòria a casa guanyant també 3 a 0 l'Artesa de Lleida, i ara tan sols és a un punt de la salvació.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1