Diumenge, 30 de juny de 2024
turisme

El Pallars Jussà estrena nova imatge turística per reforçar la identitat de la comarca

L’objectiu és fer-la més coneguda i desitjada com a destinació turística única

Pallars Digital Pallars Jussà | 13 de maig de 2024 a les 11:16
Imatge del nou logo turístic del Pallars Jussà | CCPJ
L’àrea de turisme del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat la seva nova marca turística amb un logotip modern i dinàmic, i un nou eslògan inspirador: Jussà: Fes el pas!. L’objectiu és fer més coneguda i desitjada la destinació turística de la comarca i reforçar la identitat pròpia i única del Pallars Jussà.

Així mateix, vol distingir-la d’altres comarques turístiques veïnes, atreure més visitants i promoure la col·laboració entre els agents turístics locals. La reconstrucció de la marca s’alinea amb els valors i propòsits del territori amb l’objectiu de millorar el seu posicionament i visibilitat.
 
Per aquest motiu, s’ha modernitzat la imatge i s’han modificat totalment els elements que identifiquen la marca turística del Pallars Jussà. La nova identitat visual es basa en els colors de la natura de la comarca, la paleta de colors tradicional s'actualitza amb tons terracota i blau fosc, que evoquen la natura, la llum i la nit de la comarca.

El nou logotip representa el paisatge muntanyós de la comarca amb camins i rius, mentre que la forma arrodonida i la tipografia atrevida transmeten la personalitat amigable i aventurera del Pallars Jussà. Amb l’ànim de deixar de ser una terra de pas, el lema Jussà: Fes el pas! convida els visitants a aturar-se, a descobrir la comarca i experimentar tot el que té per oferir.
 
Aquesta actuació s'inclou dins el pla de comunicació de l'operació Foment del Patrimoni natural d'interès turístic al Pallars Jussà, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER de la Unió Europea, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i dels ajuntaments del Pallars Jussà.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació