Diumenge, 30 de juny de 2024
endesa

El punt de servei d’Endesa seguirà a Tremp almenys durant sis mesos més

La companyia elèctrica fa marxa enrere i seguirà a la capital del Pallars Jussà poques setmanes després d'anunciar que marxava

Jordi Ubach Llorens Tremp | 14 de maig de 2024 a les 09:31
Exterior del punt de servei d'Endesa a Tremp | GSV
El punt d'atenció al client d'Endesa a Tremp, l'únic que queda obert a tot l'Alt Pirineu i Aran juntament amb el de Puigcerdà, seguirà a la ciutat almenys durant sis mesos més. Així ho ha comunicat Solevar Immobiliària, que és l'empresa que acull a les seves oficines el punt de servei de la companyia elèctrica a la capital del Pallars Jussà.


En un escrit a les xarxes socials, la immobiliària ha agraït "la col·laboració i les gestions realitzades per les institucions pallareses, des del Consell Comarcal del Pallars Jussà, a la resta d’ajuntaments que ens han donat suport" per fer realitat la continuïtat del punt de servei. Un decisió que també ha estat possible, segons el mateix text, gràcies a la "sensibilitat favorable" d’Endesa.

Fa uns dies, l'empresa elèctrica havia comunicat que deixava de prestar el seu servei presencial a la ciutat a partir del dia 31 de maig. Un fet que hagués obligat els seus clients a efectuar qualsevol tràmit amb la companyia a través de la pàgina web o mitjançat el sistema de teleoperadors
 

El cas va arribar fins i tot al ple del Consell Comarcal del Pallars Jussà, que la setmana passada va aprovar una moció per evitar el tancament del punt de servei d'Endesa a Tremp. El document s'ha fet arribar a la companyia elèctrica així com a l'Agència Catalana de Consum i al Departament d'Empresa i Treball.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació