Diumenge, 30 de juny de 2024
contingut patrocinat

La 9a Trobada Pallaresa de PallarsActiu comptarà amb la ponència d’Oriol Amat i amb sopar «networking»

La jornada pretén convocar agents del teixit econòmic pallarès i de l’àrea metropolitana de Barcelona vinculats amb el Pallars

Redacció Pallars | 14 de maig de 2024 a les 11:25
La trobada tindrà lloc a La Masia d'Esplugues | Cal Blay
PallarsActiu celebrarà el properr 6 de juny la 9a edició de la Trobada Pallaresa. Per tornar a impulsar un format ampli, participatiu i integrador, l'acte comptarà amb una nova ponència a càrrec d'Oriol Amat, catedràtic d’economia financera i comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra amb vincles al Pallars. També hi haurà un sopar per generar networking entre els assistents.

La jornada pretén convocar agents del teixit econòmic dels Pallars i de l’àrea metropolitana de Barcelona vinculats amb les comarques pallareses per facilitar-ne el contacte i buscar noves oportunitats i sinergies entre empreses. També es busca atansar les seves ambicions a les administracions públiques, així com donar a conèixer els projectes en què treballa actualment PallarsActiu.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dijous 6 de juny, a les 19h, al restaurant La Masia d’Esplugues, de Cal Blay, a les Esplugues de Llobregat.
 

Cartell de la 9a Trobada Pallaresa. Foto: PallarsActiu


El termini d’inscripció finalitza el 2 de juny. Les inscripcions, que es poden realitzar seguint aquest enllaç, seran confirmades i tramitades per ordre de recepció fins assolir l’aforament total del local.

L’acte se celebra amb el compromís de no perdre l’esperit d’agrupar autoritats, empreses i altres iniciatives i projectes amb un objectiu comú: l’estima pel Pallars i una voluntat ferma de seguir treballant plegats per a fer-ne un territori millor.

Ens agradaria molt comptar amb vosaltres, pel que us animem a inscriure-us i fer extensiva aquesta invitació a aquelles persones que cregueu que estarien encantades en fer lligams pel Pallars.

Aquest 2024, apropem el Pallars a l’àrea metropolitana: fem PallarsActiu, fem Pallars.
 
AMB EL SUPORT DE



  PUBLICITAT: El que acabes de llegir és un contingut patrocinat. Si vols donar difusió a la teva marca, el teu servei o el teu negoci a través de Pallars Digital, posa't en contacte amb nosaltres per correu a publicitat@pallarsdigital.cat

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació