Dimecres, 3 de juliol de 2024
Esports

El CF Pobla acaba la lliga guanyant el Coll de Nargó i acomiadant dos dels seus veterans (4-3)

El CB Tremp obté el bitllet per a la final a quatre a Vallfogona (69-62) i el CF Tremp finalitza la temporada amb un empat a Bellpuig (1-1)

Tomàs Garcia Espot la Pobla de Segur | 20 de maig de 2024 a les 08:28
Jordi Peroy i Albert Turch han decidit penjar les botes | TGE
El CF Pobla ha finalitzat la temporada a Tercera Catalana amb una victòria contra el Coll de Nargó per 4 a 3. El partit, força disputat, es va decidir al temps de descompte amb els gols agònics de Miki Molleví Chua. Abans, les dianes de Lluc Nieto Uly Sánchez havien posat per davant als poblatans després del gol inicial dels nargonins.

Durant el matx ambdós equips han homenatjat Jordi Peroy Albert Turch, dos il·lustres veterans del Pobla que enguany han decidit penjar les botes després de molts anys defensant la samarreta blanc-i-vermella. A banda, el club també ha volgut tenir un detall amb tres jugadors que han sigut pares aquesta temporada.
 

A escala esportiva, el Pobla acaba la lliga en cinquena posició i sumant 54 punts, amb un balanç de 16 victòries6 empats 8 derrotes. Mentrestant, els poblatans han sigut el segon equip més golejador, marcant fins a 88 gols. En aquest sentit, el capità Miki Molleví ha acabat com a pitxitxi de la categoria amb 24 gols, i Uly Sánchez com a tercer màxim golejador amb 23.

 

La pluja no esguerra la rua dels campions

Per la seva banda, el CF Tremp va empatar a un en el seu darrer partit a casa del Bellpuig gràcies a un gol al minut 83 del porter suplent, Cheikh, que dissabte es va vestir de davanter. Els trempolins han sumat enguany el tercer ascens en 7 anys, i la temporada que ve tornaran a Segona Catalana. La 2023-2024 ha sigut la tercera millor campanya de la història del Tremp, en la qual han sumat 69 punts21 victòries6 empats i només 3 derrotes.

Ha sigut, a més, l'equip més golejador del grup, amb 95 dianes, i el segon que menys ha encaixat (41). A més, i en el seu debut com a amateur, el davanter Adrià Codó s'ha convertit en el màxim anotador del Tremp amb 20 gols

Aquest diumenge, i tot i la pluja, els de la capital del Pallars Jussà han pogut festejar el títol de lliga amb una rua pels carrers de la ciutat. A més, i com ja és tradició, els trempolins van ser rebuts per les autoritats municipals a l'Ajuntament de Tremp i també van oferir el campionat a la Verge de Valldeflors.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C.F.Tremp Oficial (@cftremp)


Via lliure per a la final a quatre

Finalment, el primer equip del CB Tremp disputarà la tercera final a quatre consecutiva després d'eliminar el Pardinyes B al tercer partit per 69 a 62. Els de Diego Roldán van marcar una bona defensa i tot i marxar amb 9 punts d'avantatge al descans, al tercer quart els de Lleida van capgirar el marcador.
 
El final va ser molt ajustat, però tant l'actuació en defensa de Manel Moreno i el triple final de Ramon Brescó van donar la victòria als trempolins en un partit molt sofert. Diego Roldán s'ha mostrat molt content per haver obtingut el bitllet per a una nova final, que es disputarà d'aquí a dos setmanes a Vallfogona de Balaguer, i pel fet de tenir, "possiblement una de les millors plantilles que he entrenat mai", assegura.
 

Els trempolins jugaran la tercera final a quatre consecutiva. Foto: CB Tremp


Mentrestant, el cadet femení B del CB Tremp es va proclamar campió de lliga en la final disputada al Pavelló del Juncar contra la Peña Fragatina (58-51).

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació