Dilluns, 22 de juliol de 2024
camins

Conca de Dalt desbrossa els principals senders del municipi durant aquesta primavera

Ho farà amb un ajut de 15.000 euros de la Generalitat per a la millora i manteniment d'infraestructures esportives

Pallars Digital Conca de Dalt | 22 de maig de 2024 a les 08:59
Un operari desbrossant un camí del municipi | Ajuntament de Conca de Dalt
Aquesta primavera l’Ajuntament de la Conca de Dalt, mitjançant un ajut de 15.000 euros de la Generalitat de Catalunya per a la millora i manteniment d’infraestructures esportives, està desbrossant els principals senders del municipi.

En concret, es netejaran els camins de Sant Martí a Claverol, la Volta a Claverol, Sossís i Pont de Claverol, el camí de Pessonada a Herba-savina, la Volta al Roc de Pessonada i pujada a Sant Joanet. També s'actuarà a la Volta a Sant Corneli, al camí de Sant Salvador i Santes Creus de Toralla, al camí d’Erinyà a Serradell i de Serradell al coll de Serradell.
 
La llargada d’aquests camins és més de 50 quilòmetres. Un cop acabada l’actuació, un grup de voluntaris, amb assessorament del Consell Comarcal del Pallars Jussà i del mateix consistori, procedirà a repintar les marques grogues indicatives dels camins.

En una l’altra fase posterior, es penjaran tots els circuits actualitzats dels senders amb la seva fitxa tècnica a la mateixa pàgina web de l’ajuntament perquè puguin ser consultats.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació