Dimecres, 3 de juliol de 2024
ajuntament de sort

Adelaida Aytés dimiteix com a tinent d'alcaldia i regidora de l'Ajuntament Sort

L'edil de Joventut, Salut, Benestar Social i Igualtat ha presentat la renúncia per motius "personals i laborals"

Tomàs Garcia Espot Sort | 22 de maig de 2024 a les 12:00
Aytés, tercera per la dreta, el juny de l'any passat | TGE
Adelaida Aytés, primera tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Sort, ha decidit presentar la seva dimissió com a regidora després de cinc anys al consistori. L'actual edil de Joventut, Salut, Benestar Social i Igualtat ho ha anunciat aquest dimarts al vespre durant el ple municipal ordinari. Aytés serà substituïda per Lennert Bervoets, número 6 de Sumem-AM.

Tal com ha confirmat a Pallars Digital la mateixa Aytés, la renúncia és per motius "personals i laborals". En la carta de comiat que va llegir durant el ple, la regidora ha volgut expressar la seva "més sincera gratitud a tota la gent que vau donar confiar en mi i em vau donar l'oportunitat de servir-vos des d'aquest ajuntament".
 
Així mateix, ha volgut demanar disculpes per renunciar "prematurament, tot just a començaments de legislatura", però afirma que "les circumstàncies personals i professionals" l'han portat a prendre aquest camí. Aytés també ha agraït la dedicació i la professionalitat dels treballadors de l'ajuntament, així com la "col·laboració i suport constants" de l'actual alcalde, Baldo Farré.

Finalment, afirma que tot i deixar el càrrec de regidora continuarà "treballant i implicada en les coses que es fan al nostre poble. Sort sempre està al meu cor i continuaré com sempre disposada a aportar el meu granet de sorra per fer-lo millor", ha afegit.
 
Aytés entrar com a regidora a les eleccions municipals del 2019, com a número 3 de la llista de Som Poble, liderada aleshores per l'exalcalde Raimon Monterde. Després de la seva renúncia, l'any 2021, va passar a ser primera tinent d'alcaldia de Baldo Farré.

Als comicis locals de l'any passat, va repetir com al tercer lloc, en aquest cas de la candidatura de Sumem-AM, encapçalada pel mateix Baldo Farré, i que va obtenir cinc regidors. Gràcies a l'abstenció de Gent de poble, la seva formació va accedir a l'equip de govern.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació