Dissabte, 29 de juny de 2024
educació

L'Institut de Sort acull la 4a edició del Mercat de Tecnologia del Pallars

Els estudiants de 6è de primària i 1r d'ESO han pogut presentar experiències d’aula i gaudir dels tallers i exposicions com a visitants

Pallars Digital Sort | 23 de maig de 2024 a les 10:57
L'esdeveniment ha reunit més d'un centenar d'alumnes | Serveis Educatius del Pallars
Aquest dimarts l'Institut Hug Roger III de Sort ha acollit el Mercat de Tecnologia del Pallars, un esdeveniment que vol esdevenir un model innovador de divulgació de la ciència i la tecnologia. L'objectiu d'aquest mercat, que arriba a la 4a edició, és contribuir a incrementar les vocacions tècniques i científiques de l’alumnat dels centres del Pallars.

Es tracta d'un espai on infants i joves de les dos comarques es troben per compartir, aprendre i gaudir. Enguany compta amb la participació d'alumnes de 6è de primària i 1r d'ESO dels centres pallareses, que han presentat experiències d'aula, tot gaudint de tallers i exposicions com a visitants.
 
En total, es van presentar nou experiències procedents de l'Escola Àngel Serafí Casanovas, l'Institut Hug Roger III i de l'Institut la Pobla de Segur. A més, ho van assistir tots els centres del Pallars Sobirà: L'Escola La Closa, l'Institut Morelló d'Esterri d'Àneu i ZER de l'Alt Pallars, entre d'altres, amb més d’un centenar d'alumnes participants.

A més, durant els pròxims dies, l’alumnat del Pallars Jussà que va participar en la 3a edició del Mercat de tecnologia, realitzat a Tremp, gaudiran de tallers al seu centre. Els Serveis Educatius dels Pallars esperen poder celebrar futures edicions d'aquest esdeveniment, amb l'objectiu de continuar promovent el desenvolupament tecnològic i la formació d’infants i de joves de les nostres comarques.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació