Diumenge, 30 de juny de 2024
telefonia

Diversos pobles del Pallars Sobirà, amb problemes de cobertura mòbil des del març

Rialp, Soriguera, Sort i Baix Pallars denuncien que Movistar no ofereix cap solució tot i cobrar durant tres mesos per un servei defectuós

Pallars Digital Pallars Sobirà | 27 de maig de 2024 a les 11:23
El poble de Rialp en una imatge d'arxiu | Fedekuki
Diversos municipis del Pallars Sobirà -entre els quals Rialp, Soriguera, Baix Pallars i Sort- arrosseguen problemes de cobertura de telefonia mòbil de Movistar des del mes de març passat. Així ho ha denunciat en una publicació a les xarxes socials l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, que assegura que les trucades de veu es tallen i falla la cobertura.
 
Sabarich explica que va trucar la companyia telefònica el passat 1 d'abril, i que li van explicar que amb la instal·lació del 3G i el 4G, el cablejat de coure podria estar causant problemes. Així i tot, l'avaria no es va solucionar, i el 19 d'abril, després d'una altra trucada, Movistar notificava que el problema semblava provenir de l'antena de l'estació base.

 

Mal funcionament d'una antena

Una setmana més tard, els problemes persisteixen, i la companyia procedeix a obrir una nova incidència. La solució, però, no arriba, i el passat 24 de maig, explica l'alcalde, Movistar el truca per dir-li que si volen cobertura han de demanar una antena, que és la que dona servei als quatre municipis afectats.

"Tenen la cara dura de cobrar per un servei que no donen", lamenta Sabarich, alhora que denuncia que "portem tres mesos queixant-nos i esperant solucions". Els talls de cobertura, exposa l'alcalde, estan afectant el teletreball, els negocis i el dia a dia dels usuaris.

 

Crida per pressionar la companyia

En aquest sentit, Gerard Sabarich ha fet una crida als usuaris a denunciar la situació a través de les xarxes socials i a registrar una queixa a la Generalitat. També els insta a donar-se de baixa de la companyia i contractar-ne una altra. "Vergonya de gestió i atenció", ha sentenciat l'alcalde de Rialp.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació