Diumenge, 30 de juny de 2024
teatre

Mai Tant Teatre durà a Tremp tres espectacles durant el mes de juny

Estaran protagonitzats per una quarantena d'alumnes que han participat als Tallers de Teatre que organitza la companyia

Pallars Digital Tremp | 28 de maig de 2024 a les 12:32
Una obra de teatre a Tremp | Mai Tant Teatre
La companyia pallaresa Mai Tant Teatre representarà a Tremp durant aquest mes de juny tres espectacles protagonitzats pels alumnes dels Tallers de Teatre que s'organitzen des de fa 11 anys i que tenen lloc durant tot el curs escolar. Enguany són una quarantena els nois i noies que han estat assajant i preparant les seves respectives obres durant nou mesos com a part del procés d'entrenament actoral que proposa Blai Castell, director dels tallers i de la companyia.

La primera obra tindrà lloc el dissabte 1 de juny a la plaça de l'Església, on el grup d'actrius adultes representarà La veu d'altres dones. Es tracta d'un feix d'esquetxos breus en clau femenina, i amb textos de diferents autores i autors, entre els quals Elvira Moreno, Berta Casanova i Blai Castell. L'obra vol plasmar la diversitat de realitats de les dones d'arreu. 
 
Dos setmanes després, el dissabte 15 de juny, el parc del Pinell acollirà Boscos Endins, del grup d'infants. Una adaptació teatral del musical de Stephen Sondhime Into the woods, on els personatges més populars dels contes fantàstics, la Caputxeta Vermella, en Jan de la mongetera, la Rapúnzel, la Bruixa, el Príncep, la Ventafocs, els Forners sense fills o els Gegants, es troben i es relacionen en uns boscos que són un símbol de l'espai exterior, amenaçador i excitant.

Finalment, el divendres 28 de juny a les 21:30h, l'Espai Cultural La Lira serà l'escenari de l'obra Senyora Tomasa, representada pel grup de joves. Un thriller d'humor negre escrit per Blai Castell a partir de l'argument de l'obra Radojka, dels argentins Fernando Schmidt i Christian Inarazabal. En l'espectacle els personatges hauran de posar a prova la seva capacitat per ocultar alguns secrets, i plantejar-se fins a on estan disposades a arribar per tal de conservar el seu lloc de treball.
 
 

Possible última edició

Les entrades per a totes tres funcions ja es poden comprar des de la plataforma Entrapolis. El director de Mai Tant Teatre, Blai Castell, ha demanat a tothom que assisteixi a les representacions "del que potser sigui el darrer any de l'activitat Tallers de Teatre". Castell comenta "no tenir prou recursos i sí moltes dificultats per part de les administracions locals per poder seguir duent a terme l'activitat", que segons assegura, exerceix sense ànim de lucre des de fa més de 10 anys.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació