Dimecres, 3 de juliol de 2024
vehicles elèctrics

La Pobla instal·larà dos punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics

Estaran situats davant de l’entrada del Parc Alcalde Boixareu i l'ajuntament ha obert la licitació amb un pressupost de gairebé 35.000 euros

Pallars Digital La Pobla de Segur | 29 de maig de 2024 a les 08:26
Lloc on s'instal·laran els dos punts de recàrrega | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur instal·larà dos punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics al carrer Bellavia, davant de l'entrada del Parc Alcalde Boixareu. El consistori ha obert la licitació de les obres, amb un pressupost de gairebé 35.000 euros, mentre que el termini per presentar ofertes finalitzarà el pròxim 7 juny.


Els treballs s'inclouen en l’execució del Programa Moves III, del qual l’ajuntament n’és beneficiari, i està cofinançat a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència espanyol, dels fons Next Generation de la Unió Europea. La Pobla de Segur ja compta des de 2019 amb dos punts de recàrrega, els situats a la plaça del Ferrocarril, davant de l’Oficina de Turisme.
 
La licitació ve acompanyada de la contractació del subministrament d’aquestes estacions de recàrrega ràpida i el servei de legalització, manteniment i gestió dels punts. Uns contractes basats en dos dels acords marc de l’Associació Catalana de Municipis, als quals el consistori s’ha adherit. Dins d’aquestes contractacions s’han convidat a tres empreses adjudicatàries de cada acord marc, per tal que presentin la millor oferta econòmica.

En total, el Programa Moves III de la Pobla per a la instal·lació i posada en marxa de les dos estacions de recàrrega compta amb un pressupost de 81.961,34 euros, cofinançats pels fons Next Generation i també amb fons propis de l'ajuntament. Els treballs s'hauran d'executar abans del setembre d'aquest any, moment en què els carregadors hauran d'estar llestos per estrenar.
 
 Consulta el mapa dels punts de recàrrega disponibles a Catalunya


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació