Diumenge, 30 de juny de 2024
turisme

El «Benvinguts a Pagès» portarà més d’una trentena d’experiències agroturístiques al Pallars

Hi participaran quatre explotacions, 20 allotjaments rurals i dos restaurants de les comarques pallareses

Pallars Digital Pallars | 29 de maig de 2024 a les 14:57
Més de 450 explotacions, elaboradors i restaurants d'arreu de Catalunya hi prendran part | Acció Climàtica
Tot a punt al Pallars i el Pirineu per acollir la 9a edició del Benvinguts a Pagès La Festa. Aquest cap de setmana, la iniciativa oferirà una trentena d'experiències repartides per tot el territori pallarès, amb un total de quatre explotacions, dos restaurants de proximitat, 20 allotjaments rurals i sis activitats complementàries

Benvinguts a Pagès La Festa té l’objectiu de prestigiar el sector primari del país mostrant la feina que fan al territori els agricultors, ramaders, elaboradors i pescadors per produir aliments de qualitat i reforçar sinergies amb la resta d’agents de la comarca que contribueixen a promocionar el producte i els productors. Es tracta d’una aposta decidida pel producte de proximitat, per fer valdre el món rural, desestacionalitzar el turisme i potenciar el redescobriment del territori. 
 
Més de 450 explotacions, elaboradors, restaurants i allotjaments rurals de tota Catalunya conformen la proposta d'activitats de Benvinguts a Pagès La Festa. La gran festa de la pagesia catalana torna a celebrar-se durant la primavera, una de les novetats més destacades d'enguany, donant així resposta a una demanda traslladada per professionals del sector primari.

Les visites gratuïtes a Benvinguts a Pagès La Festa requereixen una reserva prèvia a través de la web www.benvingutsapages.cat, ja que les places són limitades. La nova pàgina, una de les novetats de l’edició d’enguany, ofereix un motor de cerca interactiu i detallat amb informació sobre cada espai disponible, millorant la planificació i reserva d'activitats. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació