Diumenge, 30 de juny de 2024
piragüisme

Sort ja planifica el Mundial de Piragüisme del 2027 que acollirà conjuntament amb la Seu d’Urgell

Una delegació pirinenca, formada entre altres per l’alcalde Baldo Farré, s’ha reunit aquesta setmana a Madrid amb el president del Consejo Superior de Deportes

Pallars Digital Sort | 31 de maig de 2024 a les 09:45
La delegació de Sort i la Seu d'Urgell, aquest dimecres a Madrid | @RaftingParc
Sort ja comença a planificar el Mundial de Piragüisme del 2027 que acollirà de manera conjunta amb la Seu d'Urgell. Aquest passat dimecres, una delegació pirinenca, formada entre altres per l'alcalde Baldo Farré, s'ha reunit a Madrid amb el president del Consejo Superior de Deportes (CSD), José Manuel Rodríguez Uribes, per preparar la cita esportiva.
 
Tal com ha explicat Farré a Pallars Digital, l'objectiu de la trobada era "començar a posar fil a l'agulla" i traslladar al CSD "en quin moment ens trobem i quines coses s'han anat fent i planificant". Així mateix, la reunió també va servir per veure en quines qüestions pot ajudar el Consejo a l'organització del Mundial.
 
D'altra banda, l'alcalde exposa que després de categoritzar les inversions per ordre de prioritat, també es van traslladar les més importants, les "que no es poden eludir de cap manera" apunta Farré, al CSD. A la trobada també hi van ser presents l'alcalde de la Seu, Joan Barrera, el president de la Federació Espanyola de Piragüisme i la gerent del Canal del Segre.

 
Fa més d'un any, i després de convertir-se en futura co-seu del Mundial, Sort ja va començar a planificar les diverses obres per tal d'acollir amb èxit aquest esdeveniment. Una de les actuacions més importants és la reforma del parc de regates l'Aigüerola, que serà l'epicentre de les proves del campionat a Sort, concretament de les disciplines d'estil lliure i descens d'aigües braves.

Per altra banda, i tenint en compte la inversió que rebran les dos seus del Mundial -2,5 milions d'euros per a cadascuna segons el projecte de la candidatura guanyadora- la capital del Pallars Sobirà també té previst millorar el curs fluvial, especialment la part urbana del riu Noguera Pallaresa


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació