Diumenge, 30 de juny de 2024
trànsit

Quatre ferits, un d'ells greu, en el xoc entre un turisme i una moto a la C-13 a Cellers

L'accident ha tingut lloc prop del pont Nou de Monares i ha obligat a tallar el trànsit en tots dos sentits

Jordi Ubach Llorens Cellers | 2 de juny de 2024 a les 19:07
L'helicòpter del SEM al pont Nou de Monares | Cedida
Un xoc frontal entre un turisme i una motocicleta ha deixat aquest diumenge a la tarda quatre persones ferides de diversa consideració, una d'elles greu, i ha obligat a tallar durant dos hores la carretera C-13 a l'altura de Cellers, al terme municipal de Castell de Mur. Segons el Servei Català de Trànsit, l'avís de l'accident s'ha donat a les 18:23 hores
 
L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 73,1, a la cruïlla del pont Nou de Monares, que dona accés a la carretera de Llimiana, la LV-9121 quan per causes que s'estan investigant, un turisme i una moto han impactat. Fins el lloc s'hi ha desplaçat dos ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com diverses dotacions de Bombers i Mossos d'Esquadra, per tal d'auxiliar els quatre ferits. 

De les quatre persones ferides, una, el motorista, ha estat traslladat en helicòpter en estat greu a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i una altra evacuada en ambulància en estat menys greu a l'Hospital del Pallars de Tremp. Les altres dos persones ferides han estat donades d'alta al mateix lloc de l'accident. La col·lisió i el tall de carretera han provocat retencions importants en tots dos sentits de la marxa.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació