Dilluns, 1 de juliol de 2024
Esports

El CB Tremp cau a la semifinal de la Final Four, però manté les opcions d'ascens a Segona Catalana (62-68)

Tot i perdre contra el CN Tàrrega B, els trempolins podrien pujar de categoria als despatxos i si l'equip dona el vistiplau

Tomàs Garcia Espot Tremp | 3 de juny de 2024 a les 08:25
Seria el tercer cop en la història del club que els trempolins aconsegueixen pujar a Segona | TGE
El CB Tremp va caure dissabte per 62 a 68 en la semifinal de la Final Four de Primera Territorial contra el CN Tàrrega B. En un partit molt igualat, els de Diego Roldán van acusar la manca d'efectivitat en el tir i en els rebots, i no van saber rematar el tercer quart davant d'un equip molt superior físicament.

Així i tot, l'entrenador trempolí posa un "notable molt alt" a la temporada del seu equip, que va finalitzar segon de la temporada regular, i ara fins i tot podria ascendir a Segona Catalana malgrat la derrota. Seria la tercera vegada en la història del club que això passa.
 
La decisió final, però, s'haurà de dirimir, en primer lloc als despatxos, i després estarà en mans dels jugadors. Tal com ha explicat Diego Roldán a Pallars Digital, un dels principals inconvenients són els desplaçaments llargs, ja que enguany la Segona Catalana agrupava equips de Lleida i Tarragona.
 

Pàdel: recta final de temporada

Pel que fa al pàdel, els dos equips del Pàdel Pallars han disputat la penúltima jornada de lliga. El primer conjunt ja és matemàticament equip de play-off d'ascens a Primera Catalana tot i perdre a casa del Natació Lleida B per 3 a 0. La setmana anterior, els pallaresos havien guanyat 2 a 1 al CT Juneda Roig.

Per la seva banda, el Pàdel Pallars B va imposar-se al Juneda B i és a només un punt de certificar la salvació de la categoria. En la passada jornada, l'equip va guanyar l'Olin B per 1 a 2, un resultat que el feia sortir de la zona de play-off de descens, amb la qual cosa només depèn d'ell mateix per salvar-se.
 

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació