Diumenge, 30 de juny de 2024
solars

L’Ajuntament de Tremp formalitza la compra de dos solars a la Sareb

Una de les parcel·les, de 960 metres quadrats i situada entre els carrers Colomines i General Cassola, es convertirà en un aparcament públic

Tomàs Garcia Espot Tremp | 5 de juny de 2024 a les 11:07
Imatge d'un dels solars situat entre els carrers Colomines i General Cassola | TGE
L'Ajuntament de Tremp ha formalitzat la compra a la Sareb de dos solars de la ciutat. Així ho ha anunciat l'alcaldessa Sílvia Romero durant el ple municipal d'aquest passat dilluns. Es tracta de dos parcel·les de 960 i 5.500 metres quadrats, la primera de les quals situada entre els carrers Colomines i General Cassola.

Tal com ha confirmat Romero a Pallars Digital, l'adquisició dels terrenys ha suposat una inversió total de 92.000 euros per part de l'ajuntament: 56.000 en el cas de la primera i 36.000 euros pel que fa a la segona, que es troba a l'avinguda Alcalde Altisent, a la carretera C-1412-b a la sortida de Tremp en direcció a Vilamitjana.
 
 

Aparcament públic

Segons ha explicat l'alcaldessa, la idea del consistori és convertir la primera parcel·la, la situada entre els carrers Colomines i General Cassola, en un aparcament públic, però exposa que encara estan esperant entrar per poder "veure l'estat en què es troben i fins a quin punt podem utilitzar-los".

En aquest sentit, apunta que primer caldrà tur a terme tasques d'adequació dels dos terrenys per tal de donar-los un nou ús.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació