Dimecres, 3 de juliol de 2024
fires

Talarn es prepara un any més per ser la capital del vi del Pirineu

La mostra donarà a conèixer aquest cap de setmana els cellers i els vins de la zona, i en especial els del Pallars, destacant-ne la qualitat i el rigor dels seus processos d'elaboració

Pallars Digital Talarn | 6 de juny de 2024 a les 10:11
La fira amplia la seva mostra de vins amb un tast de la DO Empordà | Ajuntament de Talarn
Aquest cap de setmana, Talarn tornarà a ser l'epicentre de la viticultura pirinenca amb la celebració de la 12a Fira de Vi del Pirineu. La mostra té com a objectiu donar a conèixer els cellers i els vins de la demarcació, i en especial els del Pallars, destacant-ne la qualitat i el rigor dels seus processos d'elaboració.
 
Aquesta any la fira amplia el ventall de vins augmentant la transversalitat del Pirineu amb un tast de vins de la DO Empordà, consolidant la col·laboració amb la Fira de Formatges Artesans del Pirineu de la Seu d’Urgell i amb un nou tast dels vins guanyadors del concurs anual de la DO Costers del Segre.
 
A més a més, es busca potenciar la visió de cultura del vi a través d’un espectacle de maridatge de vins amb la música en directe de violí i violoncel, ViViVi, que tindrà lloc el divendres al vespre en un espai privilegiat com és l'edifici CITA.

 
Enguany també es consolida la col·laboració amb el Talarn Music Experience amb una nova edició del Talarn Music Tasting que comptarà amb La Ludwig Band com a cap de cartell i els DJ Mica Wagner i D.K.S.A. D’aquesta manera, es vol vincular la cultura del vi amb la música emergent catalana.

El dissabte al vespre, els assistents també podran gaudir de l'oferta gastronòmica dels restaurants locals i dels productors de proximitat que estaran presents. La Fira de Vi del Pirineu és una oportunitat única per descobrir i gaudir de la diversitat i la qualitat dels vins elaborats al Pirineu.
 
Amb una programació rica i variada, aquest esdeveniment esdevé un punt de trobada per a amants del viprofessionals del sector i públic en general, oferint tastos, maridatges i experiències sensorials inoblidables.

 Consulta el programa sencer de la 12a Fira de Vi del Pirineu de Talarn


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació