Dimecres, 3 de juliol de 2024
circ

El Circ Cric de Tortell Poltrona visitarà Farrera aquest estiu durant la seva primera Gira Transpirinenca

La gira recorrerà un total de 10 pobles, des de l’Alta Ribagorça fins a l’Alt Empordà, en el marc d’un projecte que ha batejat com "l'últim somni"

Pallars Digital Farrera | 7 de juny de 2024 a les 08:43
La Poltrona Troupe en una actuació | Cedida
El Petit Circ Cric de Tortell Potrona visitarà per primera vegada 10 pobles del Pirineu aquest estiu, entre els quals Farrera. Des de l'Alta Ribagorça fins a l'Alt Empordà, passarà per Vilaller, Bescaran, Lles, Isòvol, Llívia, Ribes de Freser, Llanars, Tortellà i el Port de la Selva. Tortell Potrona ha explicat que la gira és un projecte que fa molts anys que tenia al cap i que ha batejat com "l'últim somni".

Des de 2012 que no sortien de gira, sobretot per les dificultats burocràtiques a l'hora de gestionar els emplaçaments. En aquesta ocasió, asseguren que amb els pobles petits tot han estat "facilitats". Serà un espectacle de petit format, amb una grada reduïda per a 220 persones que preferentment, volen que siguin veïns dels pobles que es visiten.
 
Tortell Poltrona ha explicat que serà una gira amb un equipament petit, carpes petites i camions també petits. Per això, ha assegurat que serà un "repte" i un "acte poètic" que conjugarà el circ i la "consciència còsmica" que els defineix amb la natura. Seran dos mesos sense tornar a casa, amb la "precarietat" d'estar de gira l'hora de fer les coses del dia a dia.

La carpa on es farà l'espectacle serà més petita i s'ha dissenyat una grada especialment només per a 220 persones. La logística per fer els trasllats inclourà dos camions petits, 6 caravanes i dos remolcs. Es tracta d'un equipament per poder passar per carreteres i ports de muntanya. La gira es desenvoluparà entre el 28 de juny i l'1 de setembre i farà parada a Farrera del 5 al 7 de juliol.
 
Les funcions es repartiran durant cada cap de setmana amb el Què Bèstia!, el clàssic del Circ Cric d'en Tortell Poltrona, un espectacle inspirat en els grans pallassos d'inicis i mitjans del segle XX ple de situacions absurdes i gags. Aquest xou es farà els divendres i diumenges a la tarda.

Les Històries de la Petita Lu, un espectacle màgic on Luara Mateu explica històries adreçades als més petits, es farà els dissabtes i diumenges al matí. Finalment, la Poltrona Troupe, l'espectacle on es pot veure tota la família Poltrona unida i en la seva màxima esplendor, es podrà veure la vesprada dels dissabtes.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació