Dimecres, 3 de juliol de 2024
Dansàneu

Comença el programa «Àneu en moviment», l'avantsala de la 33a edició del Dansàneu

Fins al 22 de juny, les Valls d'Àneu acolliran diverses activitats destinades a presentar a la població local la programació del Festival de Cultures del Pirineu

Pallars Digital Valls d'Àneu | 7 de juny de 2024 a les 11:16
Aquest divendres tindrà lloc l'activitat «En dansa amb els astres» | PNAP
El cicle Àneu en moviment ha donat el tret de sortida per tercer any consecutiu com a avantsala del Dansàneu, que enguany arriba a la 33a edició. Fins al 22 de juny, inclourà activitats relacionades amb la música, la literatura, la recerca i les arts escèniques per tal de presentar a la població local la programació del Festival de Cultures del Pirineu.

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, les activitats d'aquesta setmana tenen un to vinculat amb la natura i l'entorn més proper, com la Dansa amb els astres i la Guia de papallones per a nois i noies.
 
 
Lleona, amb Maria Callís (El Pèsol Feréstec), Blanca Lamar (Les Sueques) i Cristian Pallejà el dia 21 de juny serà un dels espectacles destacats del cicle, junt amb la presentació de l'arxiu d'imatges Joan Blanco i l'actuació del músic Artur Blasco, el 15 de juny.

Enguany, a més, i coincidint també amb el sisè centenari de la commemoració del primer text sobre bruixeria a Europa, tindran lloc una sèrie d'activitats i propostes que articularan un dels eixos temàtics del Dansàneu. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació