Diumenge, 30 de juny de 2024
rescat

Rescaten un home després de caure al riu mentre practicava ràfting a Sort

Va ser atès pel SEM i traslladat a l’Hospital del Pallars en estat menys greu, tot i que va ser donat d’alta al cap de pocs minuts

Pallars Digital Sort | 10 de juny de 2024 a les 10:29
El riu Noguera Pallaresa, en imatge d'arxiu | ACN
Un home va haver de ser rescatat dissabte a Sort després de caure al riu Noguera Pallaresa mentre practicava ràfting. Segons han confirmat a Pallars Digital des del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), l'accident es va produir quan l'embarcació on anava la víctima va quedar atrapada en un corrent d'aigua.
 
L'avís es va donar a les 12:49h, i van ser els monitors i alguns participants del Campionat d'Espanya d'estil lliure, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la capital del Pallars Sobirà, els qui en primera instància van treure l'home de l'aigua. Quan els serveis d'emergències -dos ambulàncies i dos dotacions dels Bombers- van arribar a la zona, l'home ja havia recuperat la consciència.

Després de la primera atenció mèdica, el ferit va ser traslladat en helicòpter fins a l'Hospital del Pallars de Tremp en estat menys greu. Així i tot, l'home va ser donat d'alta el mateix dissabte.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació