Dimecres, 3 de juliol de 2024
obres

Tremp remodelarà el parc infantil de l'Estació

El Consell d'Infants ha consensuat amb l'equip de govern el projecte de reforma d'aquest espai de lleure, que es preveu inaugurar a finals d'any

Pallars Digital Tremp | 10 de juny de 2024 a les 12:03
Es col·locaran nous gronxadors, una tirolina, carrusels i taules de pícnic | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp remodelarà el parc infantil de l'Estació després del procés participatiu que durant aquest mes de maig ha comptat amb el suport dels 11 nens i nenes del Consell d'Infants de la ciutat. 

El Consell s'ha reunit en tres ocasions per a fer propostes de millora d'aquest espai públic tenint en compte les voluntats dels seus membres, valorant fer l'espai apte per a tots els infants i a partir d'unes premisses marcades com per exemple el pressupost o la normativa municipal.
 

Els tècnics d'urbanisme van plantejar damunt un mapa el resultat. Foto: AT

 
Les primeres dos trobades es van fer al propi parc per treballar des del terreny les propostes i la tercera es va celebrar el passat dijous 6 de juny a la sala de plens on els tècnics d'urbanisme van plantejar damunt un mapa el resultat de la feina feta pel Consell i van exposar quines decisions continuaven endavant i quines s'havien hagut d'ajustar.

El procés de participació ha estat conduït per la sociòloga i dinamitzadora social Gala Jodar i es preveu concloure aquest procés el 20 de juny quan tindrà lloc la darrera reunió per treballar amb els infants els usos del parc.
 
Les obres de millora suposaran substituir i ampliar els elements de joc del parc amb la col·locació de nous gronxadors, una tirolina, carrusels taules de pícnic. També es durà a terme l'arranjament del sauló i eliminació de les portes d'accés i perímetre, així com la substitució de la font i la col·locació de més papereres i mobiliari urbà. Es preveu poder tenir el parc enllestit a finals d'aquest any i l'ajuntament comptarà amb el Consell d'Infants per a organitzar la inauguració.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació