Dimecres, 3 de juliol de 2024
piragüisme

Bon paper del Kayak Sort i l’AE Pallars al 22è Campionat d’Espanya de piragüisme d’estil lliure

El primer club va aconseguir la segona posició, mentre que l'Associació Esportiva va quedar en quart lloc

Pallars Digital Sort | 10 de juny de 2024 a les 12:31
Un palista participant en una prova de caiac en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Sort
Bon paper del Pallars en el 22è Campionat d'Espanya de piragüisme d'estil lliure celebrat a Sort aquest cap de setmana. Els dos clubs pallaresos que hi participaven, el Kayak Sort i l'AE Pallars, s'han endut 5 i 3 podis, respectivament, i han acabat ocupant la segona i la quarta posició del rànquing.

En el cas del Kayak Sort, que ha obtingut un total de 146 punts, els palistes que han pujat al podi són, en primer lloc, Nil Garcia, que s'ha penjat l'or en la categoria Júnior Masculí; Adrià Ovando ha assolit la tercera posició en Sènior Masculí, mentre que en Veterans, Oriol Colomer ha sigut segon i Joan Marc Parra tercer. En Sènior Femení, Kira Carreto va pujar fins al segon lloc.
 
D'altra banda, per l'Associació Esportiva Pallars, Serni Boada va aconseguir la tercera posició en Júnior Masculí, Urko Cot va pujar al capdamunt del podi en Sènior Masculí, mentre que en Júnior Femení el segon lloc va ser per a Gabriela Sabaté.
 
Amb aquests resultats, els dos clubs pallaresos han aconseguit col·locar un total de sis palistes a l'equip nacional d’estil lliure, que representaran la selecció espanyola a l'europeu que se celebrarà a Àustria durant la segona quinzena d’agost.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació