Dilluns, 1 de juliol de 2024
Curses de muntanya

Abel Carretero acaba tercer a la Swiss Canyon Trail

Prop de 2.700 corredors han participat en aquest desafiament que es disputa a la ciutat suïssa de Neuchâtel

Pallars Digital Vilamur | 11 de juny de 2024 a les 11:33
Fa unes dos setmanes l'atleta també va participar a la marató Zegama-Aizkorri | Ramón Ferrer
El corredor Abel Carretero ha quedat tercer a la Swiss Canyon Trail celebrada aquest cap de setmana. La cursa, que tingut lloc a la ciutat suïssa de Neuchâtel, té un recorregut de 115 quilòmetres i gairebé 5.300 metres de desnivell positiu.

Tal com informa el portal Ultres Catalunya, l'atleta establert a Vilamur ha fet un temps de 10 hores32 minuts 39 segons, just per darrere del també català Aleix Toda, i del guanyador de la prova, el portuguès Miguel Arsenio.

Fa unes dos setmanes, Carretero va participar a la marató Zegama-Aizkorri, amb sortida i arribada a la localitat basca de Zegama (Guipúscoa). El corredor va completar la competició -de 42,5 quilòmetres i un desnivell de positiu de 2.850 metres- amb un temps de quatre hores i vuit minuts, aconseguint la 27a posició.