Diumenge, 30 de juny de 2024
emprenedoria

Més de 100 empreses participen al «Va de Networking, Connecta Pallars»

L'objectiu de la trobada era fomentar la col·laboració empresarial, expandir negocis i fronteres i generar riquesa al Pirineu

Pallars Digital Talarn | 13 de juny de 2024 a les 10:42
La jornada ha tingut lloc a l'edifici CITA Pallars Jussà | CEI Pallars Jussà
Més de 100 empreses del Pallars han participat aquest dimecres a la trobada Va de Networking, Connecta Pallars. L'esdeveniment empresarial, que ha tingut lloc l'edifici CITA Pallars Jussà, a Talarn, té com a objectiu fomentar la col·laboració empresarial, expandir negocis i fronteres i generar riquesa al Pirineu.

Organitzada entre els Punts d'Atenció Globalleida dels dos Pallars, la Xarxa d'Emprenedores Pallareses (XEP) i el Patronat de Promoció Econòmica de Lleida, la jornada ha comptat amb una xerrada a càrrec de Gorka Bartolomé sobre Intel·ligència artificial en el procés d'emprendre i consolidar l'empresa.
 
Seguidament, s'ha dut a terme una dinàmica de networking entre totes les empreses. L'objectiu del networking és construir una xarxa de contactes, connectar persones i projectes, expandir negocis i fronteres. Per amenitzar la trobada, l'emprenedora Marta de Cal Borrell ha servit un berenar pallarès.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació