Dimecres, 3 de juliol de 2024
Cervesa

La Pobla de Segur, a punt per a la 5a edició del Red Mountain Beer Fest

El festival transfronterer de cerveses artesanes de muntanya omplirà la Pobla de cervesa, música i gastronomia aquest dissabte

Pallars Digital La Pobla de Segur | 13 de juny de 2024 a les 12:00
La primera edició del festival ja va ser un èxit | Joan Llimiñana
La Pobla de Segur ja ho té tot llest per celebrar la 5a edició del Red Mountain Beer Fest aquest dissabte 15 de juny. El festival transfronterer de cerveses artesanes de muntanya, organitzat per la fàbrica Ctretze Pirineus i l’Ajuntament de la Pobla de Segur, reunirà cervesa, gastronomia i actuacions de grups reconeguts. 
 

En aquesta ocasió, el Festival creix en nombre de cerveses i també amplia el nombre d’espais, amb una zona de mostra i venda d’artesania. Els visitants podran trobar diferents zones, segmentades en funció del públic al qual s’adrecen o de les seves preferències segons el moment del dia: Red chillout, Red dinner, Red restaurant, Red on tap i Red music.
 
Les cerveseries assistents procedeixen de Navarra, el Ripollès, la Garrotxa, Irun, Osca, Àlava, el Pallars Jussà, la Val d’Aran i Andorra, i entre totes hi aportaran més de 50 tipus de cerveses diferents. Les participants Ctretze (Pallars Jussà), Kill Beers (Pallars Sobirà), Minera (Ripollès), Calavera (Ripollès), La Salvatge (Ripollès), Pochs (Garrotxa), Basqueland (Donostia) ,Baias (Àlava), Drunken Bros (Vizcaya), Naparbier (Navarra), Pyrene (Somontano), Tensina (Valle del Tena), Rondadora (Sobrarbe), Refu (Vielha). 

Les cerveses se serviran directament des d’una sèrie de 20 tiradors que hi haurà instal·lats en una llarga barra, des d’on s’aniran punxant els diferents barrils. El catàleg és ampli i divers. A l’esdeveniment s’hi podran tastar cerveses amb graduacions que van del 4 a l’11% ABV, i d’una àmplia la gamma d’estils, des de l'American Pale Ale, Imperial Stout, Peated, Blonde Ale, Brown Ale, English Stout o l'Indian Pale Ale.
 

L’apartat de gastronomia el formen productors i restauradors del Pallars Jussà: Postres de Músic, que oferirà les seves elaboracions artesanes, i els restaurants És Pallarès, Pizzeria-Trattoria l'Era del Salàs, Tatanka, La Cuina de la Nuria, Capra Pazza, Restaurant de Gurb, Cuina Ester, Restaurant Pirineu i la mateixa Fàbrica Ctretze donaran a tastar plats i platillos.
 
Aquest any, el festival posa també l’accent en la música amb les actuacions de Dj Mr Skyhook i les versions dels anys vuitanta amb Badulaque 80. El Red Mountain Beer Fest s’iniciarà a les 18h a la plaça de l’Ajuntament, amb l’obertura de la barra. A les 19:30h s’obrirà l’espai gastronòmic, amb una extensa oferta de plats i platillos dels restaurants de la comarca. 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació