Diumenge, 30 de juny de 2024
comerç local

Tremp torna a participar a la campanya «Compra i descobreix Catalunya»

La iniciativa té per objectiu dinamitzar l'economia local i al mateix temps promocionar el patrimoni i el turisme dels 28 municipis participants

Pallars Digital Tremp | 13 de juny de 2024 a les 12:31
Vista aèria de la ciutat de Tremp | Ajuntament de Tremp
Tremp participa un any més a la campanya Compra i descobreix Catalunya, una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar l'economia local i al mateix temps promocionar el patrimoni i el turisme dels 28 municipis participants. La campanya, que va donar el tret de sortida el passat 1 de juny, s'allargarà fins el 30 del mateix mes. Està organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes i compta amb el suport de la Diputació de Lleida.

A banda de la capital del Pallars Jussà, participen a la iniciativa els municipis d'Argentona, Calaf, Cardona, Centelles, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona i Vilanova del Camí a la demarcació de Barcelona; Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Pont de Suert, les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Tàrrega i Torres de Segre a la de Lleida; el Vendrell, Falset, la Sénia, l'Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt i Ulldecona a la de Tarragona; i Besalú a la de Girona.

 

Com funciona la campanya?

Durant el mes de juny, les persones que compren als establiments trempolins adherits a la campanya poden participar en el sorteig de 812 experiències per a dues persones. Els guanyadors i guanyadores podran gaudir de visites personalitzades, rutes naturals, museus i la gastronomia dels 28 municipis organitzadors.

Les participacions són mitjançant butlletes de paper que els clients trobaran en els comerços adherits a la campanya, identificats amb el cartell de la campanya.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació