Diumenge, 30 de juny de 2024
trànsit

Una dona morta i un home ferit greu en un accident de motocicleta al Port de la Bonaigua

Per causes que s'estan investigant, el vehicle ha caigut a la via, al punt quilomètric 50,5

Pallars Digital Alt Àneu | 18 de juny de 2024 a les 08:03
Un helicòpter i una ambulància al lloc de l'accident | M. Lluvich / ACN
Una dona de 50 anys i de nacionalitat suïssa ha mort aquest dilluns en un accident de motocicleta a la carretera C-28, al Port de la Bonaigua, al terme municipal d'Alt Àneu, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís poc després de les tres de la tarda.

Per causes que s'estan investigant, el vehicle ha caigut a la via, al punt quilomètric 50,5. A conseqüència d'aquest fet, la passatgera de la motocicleta ha mort i el conductor ha resultat ferit greu i traslladat a l'Hospital del Pallars de Tremp.
 
En l'accident hi han treballat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i diversos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, ja són 58 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 20 de les quals motoristes.
 

Ferit crític en un xoc frontal a Talarn

D'altra banda, el passat divendres una persona va resultar ferida crítica en un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta a la carretera C-13, entre els pobles de Palau de Noguera i Puigcercós, al terme municipal de Talarn. El sinistre es va produir al voltant de les 16:30h de la tarda al punt quilomètric 83,20.

La persona en estat crític va ser traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, mentre que un altre ferit, de caràcter menys greu, va ser dut fins a l'Hospital del Pallars de Tremp. L'accident va causar retencions a la via i es va haver d'habilitar pas alternatiu.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació