Dissabte, 29 de juny de 2024
incendi

Sufoquen un incendi en un descampat proper a una zona residencial a Tremp

El foc ha cremat rostolls i munts de llenya i ha afectat una superfície aproximada d'una hectàrea

Jordi Ubach Llorens Tremp | 25 de juny de 2024 a les 09:05
Imatge de l'incendi en un camp a Tremp | Cedida
Els Bombers de la Generalitat han sufocat aquesta nit un incendi que s'ha declarat en un descampat situat al carrer de Carrasco i Formiguera de Tremp. L'avís del foc, que inicialment va cremar amb molta intensitat, es va donar a les 22:50 hores. En un primer moment es van viure moments de tensió entre el veïnat, ja que molt a prop del camp hi ha una zona residencial.
 
Segons han informat els Bombers a Pallars Digital, el foc va cremar rostolls i munts de llenya, que van originar diversos focus, i que van afectar una superfície aproximada d'una hectàrea. A la zona també hi ha una granja, que segons les mateixes fonts, no ha tingut cap afectació.

Després de l'embranzida inicial i gràcies als treballs d'extinció dels Bombers, el foc va anar a la baixa i es va poder controlar a les 1:26 hores, tot i que aquest matí encara hi quedaven punts calents. Els Bombers hi van destinar un total de 10 dotacions, de les quals aquest dimarts encara n'hi restaven quatre, que continuen treballant amb l'objectiu d'extingir totalment l'incendi.

Segons han indicat a aquest diari alguns testimonis de l'incendi, el foc s'hauria originat per un petard llençat prop del camp. 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació