Dissabte, 29 de juny de 2024
premi

RocRoi, distingida en la 37a edició dels Premis Pimes de PIMEC

L’empresa pallaresa d’esports d’aventura ha estat premiada com a Mipime més competitiva en la categoria de mitjana empresa

Pallars Digital Barcelona | 26 de juny de 2024 a les 08:28
Els germans Carlos i Lluís Rabaneda recollint el guardó aquest dimarts a Barcelona | PIMEC
L'empresa RocRoi ha estat distingida durant la gala de la 37a edició dels Premis Pimes, celebrada aquest dimarts al Palau Sant Jordi i en la qual també s’ha commemorat el 50è aniversari de Pimec. La companyia d'esports d'aventura de Llavorsí ha rebut el Premi a la Mipime més competitiva en la categoria de mitjana empresa.

Fundada el 1996, en els darrers anys ha experimentat un creixement significatiu, ja que ha assolit una facturació online de més d’un milió d’euros l’any 2023, posicionant-se en la principal operadora digital d’Espanya en el seu sector.
 
Pimec distingeix RocRoi pel seu creixement exponencial, oferint 5.000 activitats d’aventura entre les quals destaquen excursions en caiac a la Patagònia o a Groenlàndia. Els germans empresaris pallaresos Carlos i Lluís Rabaneda, fundadors de l'empresa, han recollit el guardó durant l’acte. 

La cerimònia dels Premis Pimes ha comptat amb la participació del president de PIMEC Lleida, Jesús Torrelles; el president de PIMEC Comerç, Antoni Torres; el president de PIMEC Comerç Lleida, Manel Llaràs, i altres membres de la patronal al territori.
 
A més, han assistit autoritats com el diputat per Lleida al Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig, la subdirectora general de Comerç, Montse Gallardo; la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Agnès Russiñol, i la cap de l’Àrea de Comerç, Marta Raurell, entre altres.



Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació